Keménymag: Ezüstsüveget kellett volna tenni Gyurcsányné fejére

2019.05.23. 17:47

Miközben Magyarországon illegális bevándorlók tízezrei masíroztak keresztül, Gyurcsány Ferenc felesége, a DK EP-listavezetője egy kampányrendezvényen az egészet kampánytrükknek nevezte. Ezt is kifigurázták a Hír TV Keménymag című műsorában, de szót ejtettek Márki-Zay Péterék komikus amerikai utazásáról is.

Komoly politikus az ufókról beszél a tévében – jegyezte meg Dezse Balázs, a PestiSrácok újságírója a műsorban Gyurcsányné kijelentéseivel kapcsolatban. Jeszenszky Zsolt, a műsor másik vendége szerint egy ezüstsüveget tenni kellett volna Dobrev Klára fejére, utalva ezzel az összeesküvés-hívők szubkultúrájában elterjedt alufóliasisakra, ami szerintük „a gondolataikat védi az idegen behatolástól”. Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa ugyanakkor rávilágított, hogy mókás, hogy az ellenzék mindig azzal jön, hogy migránsok valójában már nincsenek is.  

Apáti Bence példaként említette, hogy a minap több száz észak-afrikai és közel-keleti, papírok nélküli illegális bevándorló foglalta el a Charles de Gaulle repteret.

Itt ufózni, miközben ezek a képsorok bejárják a világot, vagy legalábbis Magyarországot, az rendkívül fura – mutatott rá.

A teljes adást itt nézheti meg: