Deutsch: Nem beszélni, hanem végre cselekedni kell

Vágólapra másolva!
Deutsch Tamás, a Fidesz EP képviselője a Heti Tv Pirkadat című műsorában beszélt a választási kampányról, az európai embereket foglalkoztató sorskérdésről, valamint arról, hogy mit is kellene tennie egy ú európai vezetésnek.
Vágólapra másolva!

A politikus elmondta, miután az a megtiszteltetés érte, hogy a Fidesz-KDNP pártszövetség listájának a negyedik helyén szerepel, így biztosan folytatni fogja a brüsszeli munkáját.

Természetesen a jelöltek, a párt különböző vezetői is szerepet vállalnak ebben a munkában.

Deutsch Tamás hozzátette, most sokkal intenzívebb is a kampány, ami annak is köszönhető, hogy a mostani EP választásnak jóval nagyobb a tétje, mint a korábbiaknak volt. Időről időre felmerülnek, felmerülhetnek a közéletben fontos kérdések, van, amikor több ilyen kérdés is meghatározza az emberek gondolkodását.

Ez pedig az, hogy Európa milyen választ tud adni a kontinensre beözönlő ellenőrizetlen migránsáradatra. Kétféle választ lehet erre adni, egy bevándorlást támogatót, ez volt jellemző az elmúlt évek Európájára, az Európai Unió, az Európai Parlament többségére.

Ezzel szemben áll egy határozott, a bevándorlást elutasító álláspont, ami két-három dolog végrehajtását jelenti. Ezek a következők: egyfelől Európa legyen képes megvédeni a határait, másrészt senki ne jöhessen Európába ellenőrizetlenül, okmányok nélkül, harmadrészt pedig a bevándorlás megállításával vissza kell adni az embereknek azt a természetes biztonságot, ami az európai életforma alapját jelenti.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.