Megfojtották és elásták az újpesti luxusautó-kereskedőt

Vágólapra másolva!
Szentendrére vitték el az újpesti luxusautó-kereskedőt a gyilkosai - közölte a BRFK a délutáni sajtótájékoztatón. Azt már korábban bejelentették, hogy három férfit gyanúsítanak Antal Csaba meggyilkolásával. Ketten beismerő vallomást tettek, az egyikük tagad.
Vágólapra másolva!

A három férfi, két szentendrei és egy budapesti, jó barátai egymásnak és mindhárman ismerték a 47 éves vállalkozót, akinek az élettársa jelentette be az eltűnését május 7-én. Mint kiderült, a most elfogott három férfi látta őt utoljára. Korábban már kihallgatták őket a nyomozók, de tegnap is megtették. Ez alapján a nyomozóknak sikerült Antal Csaba életének utolsó óráit feltérképezniük.

Az áldozat Újpesten találkozott a három férfival.

Az egyik barátját kérte meg arra, hogy vigye el a IV. kerületi Erdősor utcába, ahová megbeszélték a találkozót.

Antal Csaba, aki autókat hozott be külföldről, és szerelőműhelyei is voltak, itt beszállt a három férfi autójába. Innen vitték el Szentendrére.

Két gyanúsított beismerő vallomása alapján itt

megfojtják, majd a tetthely közelében elásták a holttestét.

Az kiderült, hogy mindegyikük

tartozott a vállalkozónak, ezért ölték meg.

Az is a vallomásból derült ki, hol kell keresniük a férfi földi maradványait, amelyet már kiástak a rendőrök és elküldtek soron kívüli boncolásra. A három férfi egyébként amiatt lett gyanús, mert kikérdezésük során többször is ellentmondásokba keveredtek. A gyanúsítottakat őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatásukat.