Újabb álhírt terjeszt a balliberális média, most éppen a vidéki lapokról hazudnak

napilap Népszava összegyűrt molinó T újság
Budapest, 2014. június 24. Molinó a Népszava budapesti székházban 2014. június 24-én. Befektetőkhöz és az előfizetőkhöz fordul a Népszava, miután svájci tulajdonosa jelezte, hogy nem tudja tovább finanszírozni a lapot. MTI Fotó: Soós Lajos
Vágólapra másolva!
Újabb hazugsággal riogatja olvasóit a balliberális média. A Népszava fake news írását mindenféle ellenőrzés nélkül átvette a teljes baloldali sajtó.
Vágólapra másolva!

A Magyar Nemzet azt írja, hogy újabb hazugság terjed a balliberális álhírgyárakban, amelyek a Népszava cikkét szemlézik.

A Népszava szombati online kiadása „A megyei napilapok teljes bedarálására készülhetnek” című cikkében, hogy felszámolnák a már ma is csak papíron önálló megyei lapszerkesztőségeket, a folyamat eredményeként pedig akár a teljes vidéki napilaphálózat is megszűnhet a jelenlegi formájában.

Erre reagált Pauska Zsolt, a Mediaworks tartalomfejlesztési igazgatója.

Idáig jutottak balliberális polgártársaink – mert kollégáknak már nem nevezhetjük őket.

Az újságíró ugyanis arról ismerszik meg, hogy legalább megpróbál igazat írni. Ők már, jól láthatóan, nem is próbálkoznak ezzel.

A Népszava cikke szemenszedett hazugság

– írja a Magyar Nemzeten megjelent publicisztikájában Pauska Zsolt.

Az abban foglaltak még a fake news kategóriájába sem sorolhatók, a fake news ugyanis arról ismerszik meg, hogy első hallásra legalább hihetőnek tűnik, még ha ki is derül róla hamar, hogy nem volt igaz. Az idézett hírről viszont első hallásra is tudható, hogy egy baromság – folytatja az igazgató.

Majd felteszi a kérdést:

Megvan már erre is a válasz: a Népszava. Szomorú nap ez a magyar sajtó történetében – zárja publicisztikáját Pauska Zsolt.

Természetesen a hírt az Index, a 444, a 24.hu és a hvg is átvette.