Szijjártó Péter: Minél több magyar nyilvánítsa ki véleményét a szavazáson

SZIJJÁRTÓ Péter
Gyöngyös, 2019. május 22. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter beszédet mond az elsősorban automatizált logisztikai polcrakodó gépeket (RBG) gyártó MIAS Hungary Kft. épülő új gyártócsarnokának alapkőletételi ünnepségén Gyöngyösön 2019. május 22-én. MTI/Komka Péter
Vágólapra másolva!
Ha Magyarországon nagy többsége lesz a bevándorlásellenes álláspontnak a vasárnapi választáson, akkor hétfő reggeltől az Európai Unió jövőjéről szóló vitákban sokkal eredményesebben tudja a Fidesz-KDNP képviselni azt az álláspontot, hogy nekünk van egyedül jogunk, magyaroknak eldönteni azt, hogy ki jöhet be az országba, és kikkel akarunk itt együtt élni – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Fidesz-aktivisták előtt Budapesten vasárnap.
Vágólapra másolva!

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter reményét fejezte ki, hogy magas – a legutóbbi EP-választáshoz képest sokkal magasabb – lesz a részvétel a vasárnapi EP-választáson, a lehető legtöbb magyar ember elmegy és elmondja véleményét, így a bevándorlásellenes álláspont egyértelmű, fölényes győzelmet arat majd.

– tette hozzá.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Forrás: MTI/Komka Péter

Szijjártó Péter hangsúlyozta, hogy

a bevándorláspárti és a bevándorlásellenes álláspont közti vitában való győzelem azon múlik,

mennyire tudnak győzni a bevándorlásellenes erők Európa különböző országaiban és Magyarországon.

– mondta.

Vasárnap újra világossá kell tenni ezt, mert hétfő reggeltől a viták során az dönt majd, hogy ki milyen támogatottságot fog otthonról hozni.