Újabb programokkal várja az érdeklődőket a siófoki PLÁZS

Siófok szezonnyitó sajtótájékoztató, Siófoki Nagystrand, PLÁZS, 2019.05.17. Óriáskerék
A tragédia a Siófoki Nagystrandon történt (korábbi felvétel).
Vágólapra másolva!
Több programmal, elsősorban koncertekkel és sportolási lehetőséggel várja a látogatókat a pünkösdi hétvégén is a legnagyobb balatoni város, Siófok. Megnyílik a korábbi Palace diszkó helyén épült hangszigetelt Aréna is, ahol a fiatalabb és az idősebb generáció számára is lesz lehetőség a szórakozásra.  
Vágólapra másolva!

A pünkösdi hétvégén elindul a főszezon a siófoki PLÁZS-on. Fellép a Bëlga, Krúbi, a Bikini és a Republic, emellett egy Palace emlékbulival bemutatkozik az újonnan elkészült PLÁZS Aréna is. Megújult a Scitec Summer Gymet és számos más sportolási lehetőség közül is lehet majd válogatni.

Megnyitják a hangszigetelt Arénát is

A pünkösdi hétvégén nyílik meg új helyszínként az 1200 m2-es Aréna is, amely a Palace diszkónak a helyén támadt űrt hivatott betölteni. A kifejezetten a Palace-nak emléket állító nyitóbulin a legjobb magyar dj-k fognak közreműködni.

Nyáron péntekenként és szombatonként rendeznek majd programokat az Arénában. Péntekenként a Palace-ban is rezidens Dj Metzker Viktória, szombaton pedig más neves fellépők várják majd a szórakozni, kikapcsolódni vágyókat.

Barna Katalin, a PLÁZS sajtófőnöke elmondta, hogy az új, fedett helyszín arra is jó, hogy

rossz idő esetén sem kell elnapolni a PLÁZS színpadi programjait, illetve a hangszigetelt Arénában tartott bulik nem fogják zavarni a pihenésre vágyókat sem, ami szintén fontos szempont volt.

Ennek szellemében alakították át a nagyszínpad hangtechnikáját is.

A siófoki Plázs Fotó: Csudai Sándor - Origo

Barna Katalin elmondta, hogy más fontos fejlesztésekkel is készültek az idei nyárra. A „Siófok a Balaton sportfővárosa" kezdeményezéshez kapcsolódva még több sportolási lehetőség várja a strandolókat. Lesz

  • SUP, azaz állószörf kölcsönző,
  • tartanak majd SUP jógaórákat,
  • épült teqball és strandröplabda pálya,
  • illetve a Scitec Summer Gym is új, jóval nagyobb helyre költözött kibővült eszközparkkal.

Emellett idén nyáron külön animátor is a strandolók rendelkezésére áll majd, aki válaszol a sportolási lehetőségekkel kapcsolatos kérdésekre, és segít az eszközök helyes használatában is.

A medence környéke is megújult, hogy még biztonságosabb és kényelmesebb legyen a strandolás.

Barna Katalin hozzátette, hogy mivel a PLÁZS vezetése további 15 évre elnyerte a terület üzemeltetési jogát, a fejlesztések ezután is folytatódni fognak.

Az újítások mellett nem csak a fiatalokra, hanem az idősebb generációk kedvenceire is gondoltak a programok összeállításakor. Az elkövetkezendő hónapokban fellép a PLÁZS színpadán Majka, Ákos, Rakonczai Imre, a Neoton Família,

de már biztosan érkezik egy nagy nemzetközi sztár is Fritz Kalkbrenner személyében.

Idén is lesz augusztus elején Scitec Muscle Beach, illetve augusztus 20-ára időzítve We Love Balaton buli, majd pedig a hagyományoknak megfelelően jótékonysági nagykoncert zárja a szezont.

A nyári szünet elejére is időzítettek egy egész napos rendezvényt, a Calzedonia Beach Partyt, ami újdonságnak számít. Június 22-én, szombaton este születésnapi bulival érkezik a 15 éves Halott Pénz, majd az ország egyik legnépszerűbb partisorozata, a Necc Party zárja a rendezvényt.