Az MSZP elnökségi tagja is elismerte, hogy Soros irányít a balliberális oldalon

George Soros - Jean Claude Juncker meeting in Brussels Brussels investor 2017 MEETING Jean Claude Juncker George Soros European Union Commission President BRUSSELS, BELGIUM - APRIL 27: A billionaire investor George Soros meets with European Union Commissi
BRUSSELS, BELGIUM - APRIL 27: A billionaire investor George Soros meets with European Union Commission President Jean Claude Juncker (not seen) in Brussels, Belgium on April 27, 2017. Olivier Hoslet / EPA / Pool / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
A magyarországi EP-választás tanulságait elemezve újabb blogbejegyzést írt Németh Gábor, a baloldal korábbi legbefolyásosabb kommunikátora, aki néhány napja azzal robbantott, hogy az EP-választáson életében először a Fideszre szavazott, egyúttal kitálalt a Magyar Szocialista Pártról és Czeglédy Csabáról. Németh mostani írásának legérdekesebb része az, amikor leírja, tavaly áprilisban beszélgetett az MSZP egyik elnökségi tagjával, aki elhűlve mesélte, hogy saját tapasztalatai alapján sem legenda, hogy a balliberális oldalon mindent Soros György irányít, sőt, az egész annyira szervezett, hogy ha valaki politikai tényező lesz az ellenzéki oldalon, annál azonnal megjelennek a Soroshoz köthető „civil” szervezetek, hogy parancsokat osztogassanak – derül ki a Pestisrácok.hu cikkéből.
Vágólapra másolva!

„Tavaly áprilisban beszélgettem egy elnökségi taggal a pártból, aki elhűlve mesélte, hogy saját, friss tapasztalatai alapján sem legenda, hogy mindent Soros György irányít a ballib oldalon, sőt... Elmondta, hogy őszintén meglepte, mikor szembesült azzal, hogy a Fidesz nem a levegőbe beszél. Én nyilván átéreztem, hogy milyen csalódni azokban, akiknek eleinte mindent elhiszel. Ennek az MSZP-vezetőnek (nem hozom kínos helyzetbe a neve leírásával, mivel magánbeszélgetésünk során nyílt meg a témában) persze nem közvetlenül jöttek a Soros-parancsok.

Hamar kiderült számára az is, hogy ezekre a határozott sugalmazásokra »nem tanácsos« nem odafigyelni – ezt párttársai hamar nyomatékosították ugyanis. Ám a Soros-hálózat nyilván elengedte a szocikat, akik kudarca lényegében az MSZP, mint politikai tényező megszűnését jelenti. Ebben hatalmas szerepe volt annak, hogy a szocik bénán hajtották végre a felsőbb utasításokat: ajtónak szaladtak, fetrengtek a földön, többszörösen megerőszakolták a magyar nyelvet, patkányoztak – joggal bőgtek le véleményem szerint, és innen nem is fognak már felállni” – írja Németh Gábor.

Nincs mese: a teljes bal- és liberális oldalnak Soros diktál Forrás: Anadolu Agency/2017 Anadolu Agency/Olivier Hoslet / Epa / Pool

Az MSZP által korábban ellehetetlenített Németh szerint máris itt az utánpótlás, a DK és a Momentum, a két párt pedig lényegében az új MSZP-SZDSZ mintájára készült el a háttérhatalom műhelyeiben.

Németh: Teljes egyezés

„Lehet ezen nevetni, de elég megnézni, hogy kommunikációjuk, üzeneteik milyen mértékben egyeznek meg nyugati elvbarátaikéval. Nyilván egyazon elfajzott, értékvesztett politikai-hatalmi konstrukciót takarják a »nyílt társadalom« és az »európai egyesült államok« kifejezések.

– emlékeztet Németh Gábor, aki arra is felhívja a figyelmet, hogy a nemzetét szerető, a családját védelmező, a hitét tartó, a kultúráját ápoló, a történelmére emlékező polgár a brüsszeli elit számára nem hasznos erőforrás.

Németh Gábort nem lepte meg a Fidesz múlt vasárnapi győzelme, és örömét fejezte ki, hogy „nekünk nem volt szükségünk robbantásokra, gázolásokra, komplett koncerttermek halomra gyilkolására ahhoz, hogy határozottan kiálljunk a valódi európai értékek mellett, a zsidó-keresztény kultúránk és az erős nemzetállamok szövetsége mellett, a tomboló, vegytiszta őrülettel szemben”.