Agyhalottnak nevezte hazáját, Magyarországot a Momentum főpolgármester-jelöltje

Vágólapra másolva!
Agyhalottnak nevezte Magyarországot a Momentum főpolgármester-jelöltje egy korábbi bejegyzésében – vette észre a Hír TV. A nyilvánosságnak szerényen „végtelenül művelt családapaként” bemutatott Kerpel-Fronius Gábornak egy focimeccsen sikerült ennyire felhúznia magát. 
Vágólapra másolva!

Cseh Katalin, a párt EP-képviselője által a „versenyszférából érkezett, tapasztalt cégvezetőként, végtelenül művelt, feddhetetlen előéletű családapaként” bemutatott Kerpel-Fronius Gábornak egy szimpla focimeccsen sikerült úgy felhúznia magát, hogy egyenesen Magyarország gyalázásába kezdett. Mint emlékezetes, tavaly júliusban Franciaország és Horvátország vívta a labdarúgó-világbajnokság döntőjét, amely komoly politikai vitákat generált külföldön és itthon egyaránt. A Momentum főpolgármester-jelöltje a következőképpen szállt be a vitába:

mennyire agyhalott ez az ország.

A politikusnál az verte ki a biztosítékot, hogy Magyarországon sokan drukkoltak a horvátoknak azért, mert horvát születésű játékosok alkották a csapatot. Ez annyira vállalhatatlan volt számára, hogy az agyhalottazás mellett még Magyarországot is kisbetűvel írta le.

Forrás: Facebook

Kerpel-Fronius egyébként úgy lett a Momentum budapesti jelöltje, hogy sokszor és hosszan írt Facebookon politikai helyzetelemzést, amely szinte minden alkalommal Fekete-Győr Andráséknak kedvezett. A pártelnök hétfőn sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy agyhalottozó politikusukat indítják a főpolgármesteri székért.