Mellkason szúrta vendéglátóját egy nő, miután az próbálta lebeszélni az ivásról, és kivette a kezéből a pálinkásüveget. A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség súlyos testi sértéssel vádolja az asszonyt - írja az Ügyészség

A nő 2018. június 03-án a férfi és élettársa albérletében volt vendégségben, ahol főzött, miközben iszogatni kezdett. Megivott több üveg sört és egy deci pálinkát, annak ellenére, hogy

a férfi többször próbálta rávenni, hogy hagyja abba az ivást, végül még a pálinkás üveget is kivette a kezéből.

A férfi élettársa este 7 körül felszólította a nőt, hogy szedje össze a holmiját és menjen haza. A nő ettől ideges lett, szidni kezdte vendéglátóit, majd a férfira támadt és ütni-verni kezdte, aztán meg is rugdosta.

Ezután a nő a lakásból kiment a lépcsőházba, ahová a férfi követte, majd a hajánál és ruhájánál fogva vonszolta vissza a házba.

A férfi leültette a nőt a konyhában, és nyugtatni próbálta, de

az asszony újra keresni kezdte a pálinkásüveget. A férfi elhúzta előle,

a nő pedig ezen annyira feldühödött, hogy felpattant a székről és

egy konyhakéssel mellkason szúrta a férfit.

A szúrás a bal mellkast érte, csak a szerencsének köszönhető, hogy a belsőszervek nem sérültek meg.

A férfi élettársa megragadta a nő jobb kezét, amelyben a kés volt, majd lenyomta a székre, miközben kifacsarta kezéből a kést. 

A nő ezek után kirohant a lakásból, majd kis idő múlva az anyjával együtt tért vissza. A nő és vendéglátója között újra kitört a veszekedés, majd a nő rendőrt hívott. 

Az ügyészség javasolja, hogy a nőt másfél év felfüggesztett börtönre ítéljék, amennyiben beismeri bűnösségét. Figyelembe vették azt is, hogy a nő enyhén értelmi fogyatékos.