Elszökhet B. László, aki megölhette VV Fannit

B.László / VV Fanni 
Egykori ügyvédje elmondta, hogy mi történt B. László szerint
Egykori ügyvédje elmondta, hogy mi történt B. László szerint
Vágólapra másolva!
Szerda este házi őrizetbe helyezték a VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. Lászlót. A bíróság döntése érthetetlen, az eltűnt lány családja pedig attól tart, hogy a férfi megszökik. 
Vágólapra másolva!

B. László korábbi ügyvédjén - aki egyben a nagybátyja is- , dr. Brodmann Péteren keresztül üzente meg a Borsnak, hogy most mit érez:

- mondta B. László, akit nagyanyja várt haza Dunaújvárosban.

Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el. Az utolsó nyom egy lépcsőházi kamerafelvétel, ahol a meggyilkolásával gyanúsított B. László lecipeli őt a mélygarázsba, és az autójába tuszkolja. A lány holttestét azóta sem találták meg. Egyes feltételezések szerint elhamvasztották. Forrás: Facebook/Origo

A Novozánszki család ügyvédje, Lichy József a Borsnak azt nyilatkozta, hogy VV Fanni anyja teljesen összeomlott, és csak sír. Az eltűnt fiatal lány apja még tartja magát, de őt is nagyon megviselte a hír.

- tette hozzá az ügyvéd.

B. László Forrás: Facebook

A valóságshow szereplő 2017. november 20-án tűnt el. December 4-én a rendőrség már azt a hírt közölte a családdal, hogy a lány nincs életben. Az ügy egyetlen gyanúsítottja azóta is a dunaújvárosi kajakos, B. László. A házban, ahol VV Fanni lakott volt biztonsági kamera is, az rögzítette, hogy a férfi a mélygarázsba cipelte, majd egy bérelt autóba tette az eszméletlen Fannit. Ezt bár elismerte, azt végig tagadta, hogy megölte volna a lányt. Azt állította, hogy a lakástól 800 méterre két ismeretlen férfinak adta át a fiatal lányt. A férfi egészen június 12-ig volt előzetes letartóztatásban.