Nem kapott pénzt a húgától, ezért megölte a biatorbágyi férfi

Biatorbágy, 2019. június 17. Bűnügyi helyszínelő Biatorbágyon, ahol megöltek egy 18 éves nőt 2019. június 17-én. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) az áldozat 20 éves bátyját gyanúsítja a bűncselekmény elkövetésével. A férfi elmenekült, ellene elfogatóparancsot adtak ki. MTI/Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Egy 20 éves biatorbágyi férfi hétfőn halálra verte a 18 éves húgát. A Bors információi szerint János drogfüggő volt, és a testvérértől akart pénzt kérni, aki azonban nem adott. A férfit végül elfogták a rendőrök, egy búzatáblában próbált elbújni.
Vágólapra másolva!

Jánosról a közeli ismerősei már régóta tudták, hogy kábítószerfüggő, testvére, Vera szerette volna ebből kigyógyítani.

– mondta a Borsnak a család egyik ismerőse. A kábítószer miatt sokat veszekedtek egymással a testvérek. A helyiek szerint teljes ellentétei voltak egymásnak, Vera a helyi bűnmegelőzési klub tagja volt.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

– mondta az egyik ismerős, aki elsírta magát.

János egyre többet drogozott, ami miatt egyre több lett a konfliktus a családban, mert folyamatosan pénzt kért a szenvedélyére.

Egy utcabeli szerint a férfi a gyilkosság napján is pénzt kért a húgától, de az nem adott neki.

János neki esett Verának és halálra verte.

Ezek után a nő telefonjáról üzenetet küldött az anyjának és a munkahelyére, hogy aznap nem tud bemenni dolgozni. Az anyjának ez gyanús lett, ezért a házukhoz küldte az egyik barátját, de őt János nem engedte be.

– mondta a lapnak egy helybeli.

A gyászoló apa a közösségi oldalán azt írta, hogy le fog számolni a helyi dílerekkel, mert „neki már nincs mit vesztenie".