Ezért gyilkoltak a dánszentmiklósi testvérek

2019.06.19. 11:36

Egy dánszetnmiklósi testvérpár meggyilkolt egy helyi férfit szombaton a gyanú szerint. Megverték, majd felakasztották egy fára, másnap pedig felgyújtották a holttestet. A Blikk információi szerint azért ölték meg a férfit, mert az nem akart elköltözni tőlük.

A helyiek szerint a meggyilkolt férfi korábban a testvérpár apjánál lakott a feleségével és a két fiával. Később a felesége elhagyta, ekkor költözött át a testvérekhez. Ezek után a fivérek kérték a férfit, hogy költözzön el tőlük, de az nem akart elmenni, ezért szombaton összevesztek egymással. A szomszédjuk szerint a testvérpár halálra verte a férfit, majd egy gumibelsővel felakasztották egy fára. Másnap visszamentek, becsavarták a holttestet egy szőnyegbe, lelocsolták benzinnel és felgyújtották. 

"A gyerekekkel jöttünk ki játszani, ám irdatlan bűzt éreztünk. Akkor még fogalmunk sem volt, hogy honnan eredhet.  Egy másik szomszéd gyereke szombaton látta is az élettelen testet: szegény kicsi azt hitte, madárijesztő lóg a fáról. Csak vasárnap estére derült ki, hogy honnan jött a szag: akkor a környéket ellepték a rendőrök, a helyszínelők és a tűzoltók. Az egész utcát lezárták" – mondta Blikknek az egyik helybeli.

A rendőrség s 40 éves férfit gyilkosság, a testvérét pedig bűnpártolás miatt őrizetbe vette.

KAPCSOLÓDÓ CIKK