Máglyán égették el a holttestet a dánszentmiklósi testvérek

2019.06.20. 14:38

Szombaton egy dánszentmiklósi testvérpár megölt egy férfit, aki velük lakott. Megverték, felakasztották, másnap pedig felgyújtották. A Bors információi szerint, miután felakasztották a férfit, a testvérpár hidegvérrel elment dolgozni.

A testvérpár egymástól távol, egykedvűen ült a bíróságon. A két férfi szombaton brutális kegyetlenséggel gyilkolt meg egy férfit, aki náluk bérelt szobát. 

"Attiláék azt akarták, hogy Józsi költözzön el, mivel őt még a fiúk anyukája engedte ide, de ő már meghalt" – mondta a Borsnak egy helybeli.

A hétvégén ismét összeveszett egymással az egyik fivér és a bérlő, aki a helyiek szerint ekkor elővett egy kést. A másik testvér pont ekkor ért haza, és látta, hogy rá akarnak támadni a testvérére. Mindketten rátámadtak a bérlőre, eszméletlenre verték a férfit, majd egy gumibelsővel felakasztották az egyik ház mögötti fára.  Ezek után mindketten elmentek otthonról.

Mire hazaértek, látták, hogy a férfi meghalt, pánikba estek, és eldöntötték, hogy eltüntetik a holttestet. A bérlő testét betekerték egy szőnyegbe, és felgyújtották. Az égett test szagát a szomszédjuk vette észre, aki egyben a rokonuk is. 

Mi azt hittük, gumit égetnek vagy a kerti lomokat, rémálmunkban sem gondoltuk, hogy Józsi fekszik a máglyán. A nagynénénk ment át, ő is azt hitte, hogy szemetet tüzelnek. Ő vette észre, hogy egy ember fekszik a kupacon. Szegény Irénke sírva rohant ki, azonnal hívták a zsarukat – mondta a szomszéd.

Ezek után a testvérpár elment dolgozni, ott fogták el őket a rendőrök. A bíróság elrendelte a letartóztatásukat.

KAPCSOLÓDÓ CIKK