A hétvégén forgalomkorlátozások lesznek a Széchenyi tér környékén és a 2-es villamos vonalán filmforgatás miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

A közlemény szerint lezárják a forgalom elől az Antall József rakpartot az Eötvös tér és a Margit híd között szombaton hajnali 4 óra és délután 1 óra között, vasárnap pedig hajnali 4-től délután 5-ig.

Továbbá egész hétvégére lezárják a Széchenyi rakpartot az Arany János utca és a Széchenyi István tér között. Az Akadémia utca Széchenyi tér és Arany János utca közötti szakaszát is érinti a filmforgatás, erre a szakaszra szombaton 11 és 17 óra között nem lehet majd behajtani - írták.

A 2-es villamos szombaton a teljes útvonalán közlekedik, de 17 óráig a Széchenyi István téren megállás nélkül áthalad. Vasárnap a villamosok egész nap két szakaszra osztva, a Jászai Mari tér felől a Kossuth Lajos tér metrómegállóhelyig, a Közvágóhíd felől pedig az Eötvös térig közlekednek. A villamos által nem érintett szakaszon a 15-ös vagy a 115-ös buszra átszállva lehet utazni - tájékoztatott a közlekedési társaság.