Oszter Sándor perének koronatanúja megszökött

Vágólapra másolva!
Csütörtökön kezdődött volna, de már biztosan elmarad a másodfokú tárgyalása annak a befolyással üzérkedés miatt indult ügynek, amelyben Oszter Sándor színész is vádlott. Tavaly a bíróság a színészt nem találta bűnösnek, az az ítélet azonban nem volt jogerős, így az eljárás továbbfolyt. Illetve most megakadt - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

Még az ítélet előtt elszökött az ügy egyik vádlottja, aki koronatanújának számított férfi. Az ő vallomásai alapján került a hatóság látóterébe Oszter.

A férfi tavaly áprilisban szökött el, miután visszavonta korábbi, terhelő vallomását a színésszel szemben, így távollétében öt év börtönbüntetésre ítélte őt a bíróság.

A férfi – aki ellen most is elfogatóparancs van érvényben – a napokban jelentkezett a Blikknél, és eljuttatott nekik, valamint a másodfokon eljáró bíróságnak egy többoldalas, kézzel írott levelet.

Sajnos, én is részt vettem Oszter besározásában. (...) A legutolsó tárgyalási napon tett vallomásomat tartom fenn – áll a férfi levelében, azaz kitart amellett, hogy Oszter ártatlan - írja a Blikk