Leszakadt az ég, kidőlt fák miatt riasztották a tűzoltókat

2019.06.22. 21:47

A lezúduló esővíz és a kidőlt fák is adnak munkát a tűzoltóknak – írja a katasztrófavédelem.

Az Útinform is felhívta a figyelmet, hogy az ország nyugati és középső részén lokális és erőteljes viharok tomboltak, több helyen jelentősen lelassítva a forgalmat.

Veszprémben, a Lóczy Lajos utcában egy négyszintes épület földszintjén és pinceszintjén gyűlt össze nagy mennyiségű esővíz, amelyet a tűzoltók eltávolítottak.

Berhidán a Kossuth Lajos utcában az esővíz egy garázst öntött el, a József Attila utcában azért kértek tűzoltói segítséget, mert munkagépeket veszélyeztet a víz.

A Fejér megyei
Szabadbattyánnál az M7-es autópályára dőlt egy fa,amely elfoglalta a leállósávot és a külső sávot. A székesfehérvári hivatásos tűzoltók motoros fűrésszel avatkoztak közbe.

Székesfehérváron több helyen is a felgyülemlett esővíz és a kidőlt fák miatt kérték a tűzoltók segítségét. Móron, a Kossuth Lajos utcában egy raktárba tört be az esővíz.

Törökbálinton, a Petőfi Sándor utcában egy nyolcméteres fa dőlt az úttestre.Szigetszentmiklóson a tűzoltók vontattak ki egy autót drótkötél segítségével egy Csépi úti aluljáróból, amelyet elöltött az esővíz, Dunaharasztiban pedig egy Némedi úti aluljáróból vontattak ki egy kocsit.

Szigetszentmártonban, a Ganz közben egy tizenöt méteres fa úttestre és kerítésre dőlt, a tűzoltók motoros láncfűrésszel eltávolították.