Trágyával keveredő térdig érő csapadékvíz ömlik Sajószentpéteren

Vágólapra másolva!
"Otthon áll a család, bőgve, hogy mindent elmosott a víz, és mocskos-büdös, sz.r szagú a víz, ami mossa az udvarunkat" - ezzel zárja levelét sajószentpéteri olvasónk, amelyben beszámolt arról, milyen helyzettel kell megküzdenie a lakóknak a hirtelen jött csapadék után. Súlyos problémát okozott a hirtelen jött csapadék a borsodi településen.
Vágólapra másolva!

Olvasónk a Pálóczy Mátyás utcában és a vele párhuzamos Kossuth Lajos úton lévő helyzetet látja, azt írta az Origónak, hogy miközben nekünk fogalmazza az emailt, hömpölyög a "lótrágyával keveredett térdig érő csapadékvíz az utcánkba. Nem csak az utcákon, a házakban, pincékben is megjelent ez az óriási víz. Minden tönkrement, házi állatok pusztultak/pusztulnak el a vízben"

Egy Facebook-ra feltöltött videóra is felhívta a figyelmünket, ami bemutatja, mivel kell megküzdenie az ott lakóknak jelenleg:

A Met Hír Facebook-oldalára is kerültek fel képek a településről:

Olvasónk azt írja, nem először fordul elő, már másodszor mossa el a hirtelen jött víz Sajószentpéter Miskolc felőli részét. Első alkalommal 2010-ben egy engedély nélküli vizesárok betömés okozta a bajt, akkor több utcát elmosott a hegyoldalról lezúduló csapadékvíz, "ló- és tehéntrágyával keveredve"