Egy galgahévízi férfi rátámadt a családjára. Leszúrta az élettársát és a fiát, és a nagyobbik lányát is bántotta, mire a legkisebb gyereke, a 13 éves kislánya egy késsel hátba szúrta. A család tagjai az eset után azt mondták, hogy hosszú ideje tartotta őket terrorban az apa, a szúrás megmentette az életüket. Bíznak benne, hogy "megmentőjük" nem kerül börtönbe – írja a Bors.

Június 16-án egy 54 éves, galgahévízi férfi a vita hevében az élettársát 

nyakon szúrta egy üveggel. 

Az asszony segítségére sietett a nagyobbik lánya. A férfi rá is rátámadt, majd leszúrta a 18 éves fiát. 

Végül a negyedik gyereke hátba szúrta az apját egy konyhakéssel. 

A támadó a helyszínen belehalt a sérüléseibe. 

Az 54 éves apát agresszívnak ismerték, aki rendszeresen ivott, ekkor pedig bántotta a családját. Korábban a kislány nővére arról beszélt, hogy a szülei még egy fedél alatt éltek, de már régen nem voltak együtt. Ezt a férfi nem tudta elfogadni, emiatt támadt rá többször a szerelmére. Gyakorlatilag a halálos tragédiához is ez vezetett el.

Forrás: Csudai Sándor - Origo

A gyereket elfogták, kikérdezték, de nem vették őrizetbe. A rokonai most igyekeznek segíteni neki. 

Otthon van már a kislány, a körülményekhez képest jól van szegény. A családtagjai természetesen mindenben támogatják, rengeteget foglalkoznak vele, különböző közös programokkal próbálják elterelni a gondolatait – mondta a Borsnak a család egyik ismerőse.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A hozzátartozók és a helybeliek is abban bíznak, hogy a kislányt felmentik majd a gyilkosság vádja alól. A gyerek is azt reméli, hogy nem kerül börtönbe, mert attól nagyon fél.