Halálos baleset, dugó az M1-esen

2019.06.25. 05:42

Halálra gázolt egy személygépkocsi egy gyalogost az M1-es autópálya Budapestről kifelé vezető oldalán, a 14-es kilométerszelvénynél keddre virradó éjszaka - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság. Pár órával később egy kisbusz és egy teherautó ütközött az autópályán Győrnél, emiatt 2-3 km-es dugó alakult ki. 

Az autó eddig tisztázatlan körülmények között ütötte el a gyalogost. A rendőrök lezárták az autópálya belső sávját a helyszínelés idejére.

Frissítés: 

A rendőrök feloldották az útlezárást a halálos baleset helyszínén, ismét zavartalanul haladhat a forgalom.

Kisbusz és teherautó ütközött

Összeütközött egy utánfutóján autót szállító kisbusz és egy tehergépkocsi az M1-es autópálya 42. kilométerénél, a Győr felé vezető oldalon. A baleset miatt korlátozásra és torlódásra kell számítani - írta a rendőrség a honlapján. A közlemény szerint a baleset miatt az autó leesett a trélerről, és a kisbuszban egy ember megsérült. Az Útinform azt írta, csak a külső sáv használható, és emiatt már most 2-3 kilométeres a torlódás.

Frissítés:

Újra zavartalan az M1-es autópálya forgalma Bicske térségében - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság kedd délelőtt. Korábban azt írták, összeütközött egy utánfutóján autót szállító kisbusz és egy tehergépkocsi az autópálya 42. kilométerénél, a Győr felé vezető oldalon.