Viperával esett egymásnak két férfi egy nő miatt

2019.06.25. 12:37

Két férfi verekedett össze még áprilisban egy nő miatt Bodrogkisfaludon. Az egyik férfi a nő korábbi élettársa, a másik pedig a volt férje.

A volt élettárs részegen átment a nő bodrogkisfaludi házához, amelynek kapujában találkozott a nővel. Ordítozni kezdtek egymással, mire kijött a házból a szintén részeg másik férfi, a nő korábbi férje. A nőt beküldte a kapun belülre, bezárta a kapuajtót, a kulcsot ledobta a földre, a korábbi élettársat pedig hazaküldte.

A nő viszont visszament az utcára és újra beszélgetni kezdett a férfival. Ez nem tetszett az elvált férjnek, ezért rájuk szólt, majd a két férfi egymásnak esett.

A volt élettárs a nála lévő viperával, a korábbi férj pedig a kezével ütötte a másikat, majd a férj kicsavarta a másik férfi kezéből a viperát, és azzal kezdte verni. A nő megpróbálta szétválasztani őket. Közéjük állt, és elvette tőlük a viperát, de ez sem segített. Később a férj visszaszerezte a támadás eszközét,

és meg egyszer fejbe vágta vele az élettársat.

Az ügyészség javasolja, hogy abban az esetben, ha a férfiak beismerő vallomást tesznek, tárgyalás nélkül az egyik férfit ítéljék felfüggesztett börtönbüntetésre, a másikat pedig közmunkára, a viperát pedig kobozzák el.