Puzsér szerint Karácsony hazudott, hazudik és hazudni fog

KARÁCSONY Gergely; PUZSÉR Róbert
Budapest, 2019. március 13. Puzsér Róbert, az LMP által támogatott független főpolgármester-jelölt (b) és Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke, a baloldali pártok főpolgármester-jelöltje kezet fog a Válasz Online által szervezett beszélgetés előtt a budapesti Centrál kávéházban 2019. március 13-án. Mindkét jelölt hajlandó visszalépni a másik javára, ha veszít a nyárra tervezett előválasztáson. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Páros lábbal szállt bele Puzsér Róbert az ellenzéki roncsderbit megnyerő Karácsony Gergelybe Facebook-oldalán. A szintén főpolgármester-jelölt Puzsér gyorsan reagált az eredményre, és a tőle megszokott módon kíméletlenül rúgott bele a parkolási botrányban tobzódó zuglói polgármesterbe. Puzsér szerint Karácsony hazudott, hazudik és hazudni fog, de a „parkolási maffia jelöltjeként” is aposztrofálta a zuglói polgármestert.
Vágólapra másolva!

Puzsér sajátosan gratulált az ellenzéki roncsderbit megnyerő Karácsonynak Facebook-oldalán. A humorista szerint a „baloldali és liberális sajtó ízlést és mértéket nem ismerve támogatta” Karácsonyt a másik két jelölttel szemben.

Budapest, 2019. március 13. Puzsér Róbert, az LMP által támogatott független főpolgármester-jelölt (b) és Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke, a baloldali pártok főpolgármester-jelöltje kezet fog a Válasz Online által szervezett beszélgetés előtt a budapesti Centrál kávéházban 2019. március 13-án Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

De még durvábban is fogalmaz Puzsér, amikor így ír Karácsonyról:

Karácsony Gergely úgy adhatta elő a hiteles és kompetens városvezetőt, hogy hazugságainak sorozatához az ellenzéki médiumok tömegesen asszisztáltak.”

Felrótta továbbá azt is, hogy szerinte Karácsony, akit a parkolási maffia jelöltjeként aposztrofál „számolatlanul költhette a tízmilliókat hirdetésekre”.

Az ellenzéki roncsderbiről pedig úgy ír, hogy szerinte ez csak egy nagyszabású csalás volt, amelyet csak a balliberális network embere nyerhetett meg.

Emellett nagyon keményen bírálja általában az ellenzéket is, amely alapján betekintést enged az ellenzéki oldalon lévő gusztustalanságokba: