Végtelenül boldog a VV Fanni-ügy gyanúsítottja

2019.06.27. 10:21

Hiába mutat minden jel arra, hogy B. László megölhette a volt valóságshow-szereplőt, nem tartották rács mögött, két hete házi őrizetben van. A Borsnak ügyvéd nagybátyja azt mondta, a férfi végtelenül boldog, de majd csak akkor lesz igazán az, amikor a nyomkövetőt is leveszik róla, mert felmentik a vádak alól. B. László nem tagadja, hogy bűnrészes VV Fanni eltűnésében. Bevallotta, ami egyébként kamerák felvételein is látszik, hogy ő maga vitte le a mélygarázsba az ájult lányt, és betette egy bérelt autóba, amiben vérnyomokat találtak. A gyilkosságot viszont tagadja.   

B. László mellett állnak szerettei, mind hisznek a férfi ártatlanságában, akinek feltehetően szexuális kapcsolata lehetett VV Fannival. 

Egyetlen percig sem gondolta sem a család, sem a barátok, hogy László megcsinálta azt, amivel gyanúsítják. De azt sem kérdőjeleztük meg, hogy elvitte az ájult nőt, ami egy buta döntés volt. Ettől függetlenül a család és a barátok is elejétől kezdve egy emberként állnak mellette, és természetesen most, hogy újra szerettei körében lehet, mindennél jobban élvezi a velük töltött időt

– mondta a Borsnak dr. Brodmann Péter, a férfi nagybátyja, aki azt is elárulta, hogy a gyanúsítottnak újra van telefonja, beszélni is lehet vele.

B. László, akit VV Fanni meggyilkolásával gyanúsítanakForrás: Origo

Hallom a hangján, hogy örül, de azért ne felejtsük el, hogy ez még egy kötött szabadság. Igazán jól majd akkor fogja magát érezni, ha a lakáson kívül is szabadon mozoghat

– tette hozzá. 

A karjában cipelte az ájult VV Fannit

Ahogy korábban írtuk, az egyik valóságshow-ból ismert nő 2017. november 20-án tűnt el. Pár hónappal később az egykori MSZP-s képviselőjelöltet, B. Lászlót meggyanúsították a meggyilkolásával.

Csak közvetett bizonyítékok alapján gondolják, hogy megölhette, mivel Novozánszki Fanni holttestét máig nem sikerült megtalálni.

Gyanúsítottá tette a tény, hogy Fanni eltűnésének idején B. László olyan országokra keresett rá a neten, amelyeknek nincs kiadatása Magyarországgal. Ki is nézte Belize-t, ahova több napra utazott volna egyedül. Ez is a keresési előzményeiből derült ki. 

B. László bérelt autóval vitte el a helyszínre a lányt, amiben a nyomozók nagyobb mennyiségű vért találtak. Ezután a gyanúsított saját autóját is lefoglalták, aminek csomagtartójában egy kötél is volt, rajta Fanni vérévelForrás: police.hu

Az is arra mutat, hogy köze lehet a lány halálához, amit az eltűnésének napján tett a dunaújvárosi kajakos. B. László nem tagadja, hogy találkozott VV Fannival aznap. Azt is bevallotta, hogy ő volt az,

aki a Marina-parti lakásából a mélygarázsba cipelte az ájult lányt, és egy bérelt autóba tuszkolta.

Ezt a lakópark egyes ütemeihez tartozó, közös parkoló biztonsági kamerája alapján könnyen meg lehetett állapítani. Arra is van magyarázata, hova vitte a bérelt autóval, amit véresen adott vissza az autóbérlőnek, aki maga hívta a rendőrséget.

Sok helyen keresték már a nő holttestétForrás: --

A nyomozóknak azt mondta a gyanúsított, hogy a háztól 800 méterre megállt, és két ismeretlen férfinak átadta a lányt. 

Hogy miért tett ilyet, az rejtély, és az is, hogy miért volt ájult állapotban a lány, akit akár kórházba is vihetett volna, vagy mentőt is hívhatott volna hozzá.

A bűnrészességet tehát beismeri B. László, azt viszont tagadja, hogy megölte volna a volt valóságshow-szereplőt. Az ügyet novembernek zárhatják le a bíróságon. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK