Végtelenül boldog a VV Fanni-ügy gyanúsítottja

VV Fanni
B. László bérelt autóval vitte el a helyszínre a lányt, amiben a nyomozók nagyobb mennyiségű vért találtak. Ezután a gyanúsított saját autóját is lefoglalták, aminek csomagtartójában egy kötél is volt, rajta Fanni vérével.
Vágólapra másolva!
Hiába mutat minden jel arra, hogy B. László megölhette a volt valóságshow-szereplőt, nem tartották rács mögött, két hete házi őrizetben van. A Borsnak ügyvéd nagybátyja azt mondta, a férfi végtelenül boldog, de majd csak akkor lesz igazán az, amikor a nyomkövetőt is leveszik róla, mert felmentik a vádak alól. B. László nem tagadja, hogy bűnrészes VV Fanni eltűnésében. Bevallotta, ami egyébként kamerák felvételein is látszik, hogy ő maga vitte le a mélygarázsba az ájult lányt, és betette egy bérelt autóba, amiben vérnyomokat találtak. A gyilkosságot viszont tagadja.   
Vágólapra másolva!

B. László mellett állnak szerettei, mind hisznek a férfi ártatlanságában, akinek feltehetően szexuális kapcsolata lehetett VV Fannival.

– mondta a Borsnak dr. Brodmann Péter, a férfi nagybátyja, aki azt is elárulta, hogy

a gyanúsítottnak újra van telefonja, beszélni is lehet vele.

B. László, akit VV Fanni meggyilkolásával gyanúsítanak Forrás: Origo

– tette hozzá.

A karjában cipelte az ájult VV Fannit

Ahogy korábban írtuk, az egyik valóságshow-ból ismert nő 2017. november 20-án tűnt el. Pár hónappal később az egykori MSZP-s képviselőjelöltet, B. Lászlót meggyanúsították a meggyilkolásával.

Csak közvetett bizonyítékok alapján gondolják, hogy megölhette, mivel Novozánszki Fanni holttestét máig nem sikerült megtalálni.

Gyanúsítottá tette a tény, hogy Fanni eltűnésének idején B. László olyan országokra keresett rá a neten, amelyeknek nincs kiadatása Magyarországgal. Ki is nézte Belize-t, ahova több napra utazott volna egyedül. Ez is a keresési előzményeiből derült ki.

B. László bérelt autóval vitte el a helyszínre a lányt, amiben a nyomozók nagyobb mennyiségű vért találtak. Ezután a gyanúsított saját autóját is lefoglalták, aminek csomagtartójában egy kötél is volt, rajta Fanni vérével Forrás: police.hu

Az is arra mutat, hogy köze lehet a lány halálához, amit az eltűnésének napján tett a dunaújvárosi kajakos. B. László nem tagadja, hogy találkozott VV Fannival aznap. Azt is bevallotta, hogy ő volt az,

aki a Marina-parti lakásából a mélygarázsba cipelte az ájult lányt, és egy bérelt autóba tuszkolta.

Ezt a lakópark egyes ütemeihez tartozó, közös parkoló biztonsági kamerája alapján könnyen meg lehetett állapítani. Arra is van magyarázata, hova vitte a bérelt autóval, amit véresen adott vissza az autóbérlőnek, aki maga hívta a rendőrséget.

Sok helyen keresték már a nő holttestét Forrás: --

A nyomozóknak azt mondta a gyanúsított, hogy a háztól 800 méterre megállt, és két ismeretlen férfinak átadta a lányt.

Hogy miért tett ilyet, az rejtély, és az is, hogy miért volt ájult állapotban a lány, akit akár kórházba is vihetett volna, vagy mentőt is hívhatott volna hozzá.

A bűnrészességet tehát beismeri B. László, azt viszont tagadja, hogy megölte volna a volt valóságshow-szereplőt. Az ügyet novembernek zárhatják le a bíróságon.