Még két napig tart a hőség, utána frissítő záporok jönnek

életkép esernyő esik esős FOTÓ FOTÓTÉMA IDŐJÁRÁS ÖLTÖZÉK KIEGÉSZÍTŐ zápor Budapest, 2010. június 14.
Egy nő szalad a szakadó esőben a XVII. kerületi Keresztúri úton. Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint az északi, északnyugati é
Budapest, 2010. június 14. Egy nő szalad a szakadó esőben a XVII. kerületi Keresztúri úton. Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint az északi, északnyugati és keleti országrészben várhatóan előforduló zivatarokban felhőszakadásra, nagyobb méretű jégre, viharos széllökésekre is számíthatunk. A délutáni órákban 25-30 Celsius-fok valószínű. MTI Fotó: Földi Imre
Vágólapra másolva!
Vasárnap szinte kizárt, hogy essen az eső, csak az olykor megélénkülő szél fogja frissíteni a levegőt - írja előrejelzésében a Köpönyeg.hu.
Vágólapra másolva!

Vasárnap: Derült, felhőtlen időre számíthatunk. Eső kizárt. A délnyugati szél megélénkül. 28 és 33°C közötti kánikula várható.

Hétfő: Kevés gomolyfelhő zavarja a júliusi napsütést, csapadék nem alakul ki.

Országos hőség ígérkezik 30 fok feletti maximumokkal.

Illusztráció Fotó: Mudra László - Origo

Kedd: Egy hidegfront hatására erősen megnövekszik a felhőzet.

Zápor, zivatar főleg a Dunántúlon és északkeleten alakul ki.

Az északnyugati szél több helyen megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódik. északnyugaton 25, délkeleten 34 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

Szerda: Felfrissül az idő, 24-29°C közé enyhül a kánikula. Inkább csak a nap első felében alakul ki futó zápor. Többórás napsütés várható.

Csütörtök: Napos, gomolyfelhős, kellemes nyári idő valószínű. 25-30 fok közötti értékeket mutathatnak a hőmérők.