Véget érhet annak a budapesti tanárnak a pere, aki hat évig molesztálta a Honvéd-utánpótlás akadémia focista diákjait. Orális szexet és meztelen képeket követelt tőlük, amitől néhány tanuló annyira kikészült, hogy másik iskolába menekült, mások pedig félelemből megtették a férfinak, amit kívánt tőlük. 

Ahogyan korábban megírtuk, a férfi több kiskorú fiút is molesztált az iskola falain belül 2011 és 2017 között. 2017 januárjában gyanúsítottként kihallgatták, és előzetes letartóztatásba került. 

Volt rá példa, hogy velük egyidős kamaszlánynak adta ki magát a Facebookon:

Elkezdett nekem írogatni egy Petra nevű lány. Az első pillanattól gyanús volt, hogy ez egy hamis profil, de Petra próbálta bizonyítani, hogy nem az. A beszélgetés másról sem szólt, csak szexuális témákról, és állandóan meztelen képet akart rólam kérni. Ilyet nem küldtem. Később az egyik osztálytársam, aki sértett az ügyben, elmondta: valóban a tanár csinálta ezt a profilt, és nem én voltam az egyetlen, akinek írogatott

- mondta el a Borsnak egy volt tanítvány, aki annyira kikészült tanára nyomulásától, hogy idővel átiratkozott egy másik iskolába.

Egy másik tanuló, F. Patrik is megerősítette ezt a hírt:

Légy férfi és vedd elő!" 

- ilyen és ehhez hasonló üzeneteket írogatott neki Facebookon.

A fiú végül megunta a lelki terrort, ezért egyik alkalommal

félelemből megengedte a tanárnak, hogy orálisan kielégítse.

A férfi azt ígérte neki, hogy ezután befejezi a molesztálást, azonban nem tartotta be a szavát. A gyerek otthon a szüleivel sem mert beszélni a problémáiról, amikor viszont volt oktatója előzetesbe került, mindent kitálalt. 

A férfi pénteken áll bíróság elé.