Elkezdődött annak a magyar férfinak a pere, aki a vád szerint évekig zaklatta, aztán heti rendszerességgel többször meg is erőszakolta élettársa kislányát. A Bors tudósítója járt a Budapest Környéki Törvényszéken megtartott tárgyaláson, ahol azt látta, hogy a pedofíliával vádolt férfi családja kiáll Sz. Attila mellett. 

Lehajtott fejjel érkezett a tárgyalóterembe a megbilincselt férfi, akit azzal vádolnak, hogy megerőszakolt egy 12 és fél éves kislányt, akinek az anyja és Sz. Attila 2008-ban jött össze. A vád szerint már akkor megkörnyékezte a gyereket az asszony új barátja, amikor az még csak 8-9 éves volt. 

Egy nap, amikor a nő nem volt otthon, a férfi behívta a lányt a szobájába és fogdosni kezdte.

A gyerek arra kérte, hagyja abba, mert ő nem akarja, de Sz. Attilát nem hatotta meg a könyörgése. 2015-ben, 12 éves és fél éves korában,

levetkőztette és megerőszakolta a kamaszt, pedig akkor már zokogva könyörgött a mostohaapjának, hogy ne tegyen vele ilyet.

A pedofíliával vádolt férfi nem állt le. A férfi a későbbiekben is többször bántotta szexuálisan a lányt, aki sokáig nem mert beszélni arról, mi történik vele. Aztán később elmondta, hogy a férfi

hetente háromszor-négyszer is megerőszakolta, egészen addig, amíg le nem bukott.

Az áldozat, aki ma már 16 éves, nem volt ott a tárgyaláson, ahogy az édesanyja sem. Csak Sz. Attila családja, az anyja és a nővére jelent meg a bíróságon, akik azt mondják, ez rágalom, a férfi ilyet nem tett. A teremben nem maradhattak bent, mert a bírónő zárt tárgyalást rendelt el az ügy érzékenységére való tekintettel. A Bors úgy tudja, a lánynak kirendelt gyámja van, akit nem küldtek ki a teremből.