Jó hírek érkeztek a csókakői kislányról, akit egy rottweiler majdnem halálra harapdált

2019.07.09. 11:38

A család a nagymamától indult haza gyalog az utca végén álló házukhoz, amikor váratlanul az egyik házából kirohant az elborult kutya. A kislányt az anyukája még felkapta az ölébe, de az kitépte Lénát a karjaiból. A kislány rendkívül súlyos sérüléseket szenvedett, több műtéten is átesett, de csaknem hét nap kóma után végre jó hírek érkeztek az állapotáról – tudta meg a Bors.

Megjártuk a poklok poklát a héten, de örömmel mondom, hogy a kicsi Léna elhagyhatta az intenzív osztályt, és kinyitotta a szemét. Hosszú és nehéz út vár még ránk a gyógyulásig, de már legalább elindultunk rajta. Most is itt vagyunk mellette, dajkáljuk, amikor csak tudjuk  – mondta a Borsnak Léna apja. A kislányra még számos operáció vár. Ezekről egyelőre még a szülei sem tudnak pontos részleteket.

A családfő egy Facebook-bejegyzést is közzé tett, amiben többször is köszönetet mond azoknak a „rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek és idegeneknek", akik a jókívánságaikkal árasztották el őket a napokban. 

Az állat etetés közben, a gazdája mellől szaladt ki hirtelen a hiányos kerítésen. 

Kokót két hétre karanténba helyezték, jó eséllyel altatás lesz a sorsa. A gazdája elismerte a felelősségét, mindenben együttműködik a hatóságokkal, akik gondatlanságból elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés miatt gyanúsítottként hallgatták ki.