Ismét Borkai Zsolt a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje Győrben

2016. 09. 16. Borkai Zsolt Győr Győri polgármester Interjú MOB Elnök Magyar Olimpiai Bizottság Magyar Olimpiai Bizottság Elnöke Olimpiai bajnok
Borkai Zsolt, Győr polgármestere jelentette be az ETO FC Győr új tulajdonosát
Vágólapra másolva!
Ismét Borkai Zsolt a Fidesz-KDNP pártszövetség polgármesterjelöltje Győrben az októberi önkormányzati választáson - írta közleményében a Fidesz győri szervezete szerda este.
Vágólapra másolva!

Borkai Zsolt, aki 2006 óta hivatalban lévő városvezető,

a 13 évvel ezelőtt megkezdett út folytatását ígéri,

és továbbra is Győr dinamikus, töretlen fejlődéséért kíván tevékenykedni, hogy a város biztonságos, tervezhető jövőt kínáló, jó munka- és szabadidős lehetőségeket, erős szociális szolgáltatásokat biztosító település maradjon - áll a közleményben.

Borkai Zsolt polgármester, Győr Fotó: Adrián Zoltán - Origo

A közlemény idézi a jelöltet, aki szerint 2006 óta hatalmas utat járt be a megyeszékhely, mert

mára az ország egyik fő gazdasági központjává vált, emellett kulturális fellegvár, az ország egyik legnépszerűbb úti célja,

a tudomány, az innovatív megoldások otthona, valamint a sport kiemelkedő városa. Borkai Zsolt célja, hogy ezeket a területeket tovább erősítse, miközben megőrizik a város élhetőségét - tudatták.

"A Győrben kialakult széleskörű összefogás, a gazdasági élet társadalmi felelősségvállalásban élen járó szereplői, az egyetem, a különböző intézmények és szervezetek, valamint a lokálpatrióta győriek együttműködése, a közösség érdekében végzett együttes cselekvés nagy erővel bír" - mondta.

Kitért arra is, hogy

a Fidesz-KDNP-nek 16 önkormányzati képviselőjelöltje van, akik közül 13 jelenleg is önkormányzati képviselő.

Ők már bizonyították, hogy elkötelezettek a városrészeik iránt, azok fejlődését tartják szem előtt, de az új jelölteket is jó szívvel ajánlom a választók figyelmébe - fogalmazott.