James Lockhart elismerte bűnösségét, de így is a maximálisan kiszabható 70 éves börtönbüntetést szabta ki rá a floridai bíróság, miután bebizonyosodott, hogy négy videofelvételt tett fel a dark webre, amelyeken egyéves kislányával fajtalankodik. Amerikai és ausztrál internetes nyomozók együttesen bukkantak a sötét neten álneveken regisztrált floridai rohammentős nyomára, és a felesége azonosította a pedofil férfit a keze alapján, amely az egyik videofelvételen látható volt. Lockhart a videó szerkesztése közben kitakarta kislánya arcát, de felesége a gyerek egyik plüssállatát is felismerte a háttérben - írja a Bors a Mirror cikke alapján.

A tavaly októberi házkutatás során 43 videofelvételes és 4000 fényképes gyerekpornó-gyűjteményt találtak a számítógépén, ezért letartóztatták.
Ez a deviáns egyén az elképzelhető legrémesebb cselekményeket követte el, amelyeket egy 12 hónapos csecsemővel el lehet követni - mondta Michael B. Cochran az amerikai Belbiztonsági Minisztérium képviseletében.

A videofelvételekről nem derültek ki részletek, de bizonyosnak mondható, hogy a magatehetetlen gyermek szenvedett. A Newsweek korábban úgy értesült, a videókon a csecsemő sírása és kiáltozása is hallható.