Egy 22 éves férfi összeveszett barátnője apjával a kiskőrösi tanyájukon, majd hozzávágott egy poharat, amibe az apa majdnem belehalt.

A férfi 2016 decemberében ismerkedett meg a barátnőjével, majd 2017 tavaszán a nő családjához költözött a kiskőrösi tanyájukba. Az ingerlékeny, hirtelen haragú férfi és a barátnője apja kapcsolata hullámzó volt.

Tavaly augusztusban egy budapesti munka miatt összevesztek egymással, szidták és fenyegették egymást, majd a közöttük lévő asztalt megkerülve verekedni akartak, de a hozzátartozók leállították őket. Ekkora férfi az asztalról felkapott egy vastag poharat és az apa felé dobta. A pohár széttört, amikor nekicsapódott az asztalnak, az egyik nagyobb szilánk pedig felvágta a félmeztelen apa hasát. Ezután egy másik pohárral és egy szódásszifonnal is megdobta a barátnője apját.

A családtagok elszorították a vérző sebet, majd kórházba vitték a férfit. A támadó elment a tanyáról. Az apa sérülése életveszélyes volt, mivel megnyílt a hasürege.

A büntetlen előéletű férfit életveszélyt okozó testi sértéssel vádolja az ügyészség, és javasolja a felfüggesztett börtönbüntetését.