Prostitúcióra beszélte rá vendégét egy miskolci házaspár

Vágólapra másolva!
Egy 36 éves miskolci férfi és 33 éves felesége befogadott lakásába egy fiatal nőt, majd rávették, hogy dolgozzon prostituáltként, mert az jól fizet. Időközben azonban az általa keresett pénz több, mint felét elvették tőle. Az ügyészség kizsákmányolás miatt fegyház- és pénzbüntetést javasol a házaspár számára - írja az Ügyészség oldala. 
Vágólapra másolva!

2018. március végén

egy fiatal nő állt késő éjjel egy miskolci buszmegállóban. Amikor észrevette, hogy lekéste az utolsó buszt, beszélgetni kezdett két lánnyal a megállóban.

Elmondta nekik, hogy lekéste az utolsó járatot, de tulajdonképpen nincs hol laknia.

A két idegen lány felajánlotta neki, hogy aludjon náluk. A lányok a szüleikkel éltek egy albérletben,

akik beleegyeztek, hogy a nő náluk töltse az éjszakát.

Másnap reggel a házaspár kedvesen elbeszélgetett a nővel, és

rávették, hogy maradjon a lakásban, majd közölték vele, hogy nincs rendes munkájuk, prostitúcióból tartják fenn a lakást. Meggyőzték, hogy tegye ezt ő is,

mert ezzel sok pénzt kereshet.

A nő végül hagyta magát rábeszélni, ott maradt a lakásban, a férfi pedig fotókat készített róla, és elkezdett hirdetéseket feltölteni az internetre. Elérhetőségként felesége teleonszámát adta meg.

Az érdeklődő a férfi felesége fogadta, az igényekről és az árakról is ő egyeztetett.

Amíg a nő az ügyféllel volt, a házaspár a másik szobában ment. A nő az elején megkaphatta a teljes pénzt, amit kapott, később már csak a felét, ezután viszont

az összes pénzt át kellett adnia a férfinak.

A férfi ezenkívül

fenyegetni is kezdte a nőt, hogy ha nem csinálja elég jól, megveri.

A nő innentől kezdve állandó rettegésben élt, 3 hét alatt mintegy 150 ezret keresett, melynek legalább a felét adta át a házaspárnak.

Végül anyjától kért segítséget az interneten keresztül, aki feljelentette a házaspárt a rendőrségen.

Az ügyészség a házaspár számára fegyházbüntetést, pénzbüntetést, közügyektől eltiltást, illetve vagyonelkobzást javasolt.