Magyarországra hozták a rettegett bérgyilkost, D. Csabát

Dér Csaba, takarva
Vágólapra másolva!
A gyanú szerint a 38 éves D. Csaba tavaly szeptemberben meggyilkolt egy vállalkozót Budapesten, a Pólus Center mögött, ezen kívül gyilkolt még Belgrádban és Amszterdamban is. A vajdasági születésű férfit idén márciusban fogták el egy csehországi szállodában. A magyar hatóságok már akkor felvették a kapcsolatot Csehországgal, hogy adják ki a bérgyilkost, majd a prágai bíróság úgy döntött, hogy Szerbiának és Magyarországnak is kiadható D. Csaba. Végül a cseh igazságügy-miniszter úgy döntött, hogy Magyarországnak adják ki. A férfi ma a Terrorelhárítási Központ a rajkai határátkelőnél átvette a férfit és Budapestre hozta.
Vágólapra másolva!

D. Csabát nemzetközi elfogatóparancs alapján 2019. március 1-jén éjszaka Prágában, egy szállodában fogták el. A 38 éves férfit több gyilkossággal is gyanúsítják.

Ma a TEK a rajkai határátkelőnél átvette a bérgyilkost a szlovák Lynx-kommandótól majd Budapestre hozták, ahol átadták a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozóinak

– írja a Police.hu.

Forrás: police.hu

A férfi megtagadta a vallomástételt, ezek után a rendőrség őrizetbe vette és javasolták a letartóztatását.

Ahogy korábban megírtuk, D. Csaba a gyanú szerint tavaly szeptemberben a rákospalotai Pólus Center mögé beszélt meg találkozót egy vállalkozóval, a 49 éves V. Lászlóval.

A bérgyilkos többször leszúrta a férfit, majd amikor az menekülni próbált fejbe lőtte.

A holttestét a Szilas-patakhoz vitte és beledobta a vízbe.

Forrás: Origo

Ezen kívül tavaly nyáron fényes nappal ment be egy forgalmas amszterdami étterembe, ahol lelőtt egy 62 éves horvát, de holland állampolgársággal is rendelkező maffiózót.

Idén januárban, Belgrádban gyilkolt meg egy férfit a nyílt utcán, aki épp egy babakocsit tett be az autójába. D. Csaba odalépett hozzá és mellkason valamint fejbe lőtte.