A propagandamédia összezavarodott, hogyan kössön bele Orbán Viktorba

Vágólapra másolva!
A mai napon visszavonhatatlanul sikerült bolondot csinálnia magából a balliberális propagandamédia zászlóshajójának, a hvg-nek: úgy belezavarodtak abba, miképp kellene támadni Orbán Viktort, mint Gyurcsány Ferenc a kígyózó sorokba. A Ripost szerint akárcsak a híres mesében, az is baj, ha a kormányfőn van sapka, meg az is, ha nincs.
Vágólapra másolva!

Csütörtök reggel minden eddigi teljesítményét túlszárnyalta az Orbán Viktor és a magyar kormány lejáratására szakosodott balliberális média: azzal kezdték el ostorozni a magyar miniszterelnököt, amit korábban szabályszerűen követeltek tőle. Az elmúlt években propagandalappá silányult hvg hasábjain felbukkant egy cikk, amelynek ezek voltak a legfőbb állításai:

  1. a miniszterelnök utazott;
  2. a miniszterelnök Milánóból Budapestre utazott;
  3. a miniszterelnök Milánóból Budapestre utazott a Wizz Air fapados járatán;
  4. a miniszterelnök Milánóból Budapestre utazott a Wizz Air fapados járatán, ahol saját kezűleg rakta fel a kézipoggyászát a csomagtárolóba, sőt még vásárolt is az ételt-italt körbekínáló légikísérőtől, sőt állítólag a lánya is vele volt;
  5. és mindez nagyon, de nagyon felháborította a hvg olvasóriporterét.

Magyarán a hvg szerint világbotrányközeli helyzet alakult ki azért, mert Orbán Viktor magánemberként utazott egy Milánó-Budapest járaton, ami ráadásul fapados is volt. A lap tudósítója a következőképpen tálalta a forró helyzetet: az utasokat valósággal "sokkolta a hír", "ledöbbentek" a mezei utasok láttán, "pusmogás volt hallható" a fedélzeten, és azt kérdezgették egymás között, hogy hol vannak ilyenkor kormánygépek? Annyira elszántan rótta a sorokat a portál dörgedelmes semmitmondásról ismert munkatársa, hogy még azt is sikerült megállapítania, hogy "ordított, hogy megrendezett volt az egész".

- tette fel teljesen jogosan a kérdést a hírt elsőként kommentáló Ripost, akik egy meséből kölcsönzött példával értékelték a történteket.

A balliberális sajtónál Orbán Viktor esetében az is baj, ha van rajta sapka, meg az is, ha nincs

- tették hozzá. Bárhogy utazik, mindig belekötnek, most éppen azért, mert fapadossal utazott. Ahogy látható, csütörtök reggelre fordult a kocka, és most már az a baj, hogy a kormányfő magánemberként, családtagjaival egy fapados járaton utazott.

Orbán milánói utazása kapcsán felmerül a kérdés: miért van az, hogy a magát függetlennek tartó médiának semmi sem jó, amit a miniszterelnök csinál?