Négy kiló drogot küldött haza magának Hollandiából egy mindszenti férfi

2019.07.19. 09:46

A rendőrök Tófűn ellenőriztek egy kisbuszt és találták meg benne a drogot tartalmazó csomagokat. Mint kiderült, a drogot egy 44 éves mindszenti férfi küldette haza magának Hollandiából. A férfit letartóztatták. 

A rendőrség július 14-én délután Tófű belterületén ellenőriztek egy kisbuszt, amely nemcsak utasokat, hanem csomagküldeményeket is szállított Hollandiából Magyarországra.

A buszban lévő csomagokat kábítószer-kereső kutyával vizsgálták át a rendőrök, a kutya pedig drogot jelzett. A nyomozók csaknem négy kiló kábítószergyanús anyagot foglaltak le. 

A mindszenti férfi Hollandiából várta a drogot, de nem kapta megForrás: police.hu

A Bács-Kiskun megyei rendőrök a bűncselekménnyel összefüggésben július 15-én egy 44 éves mindszenti férfit fogtak el, majd előállították a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A megalapozott gyanú szerint a férfi saját magának címezve adta fel Hollandiában a droggal teli csomagokat a buszra, amellyel Magyarországra szállították. 

A baranyai rendőrök a gyanúsítottat őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet a Pécsi Járásbíróság július 17-én elrendelt.