A rendőrök elfogtak egy 33 éves férfit, aki bement egy budapesti lakásba, lecserélte a zárat, hogy drogot árulhasson ott. 

Három napja hívta ki a rendőröket egy V. kerületi lakás tulajdonosa, hogy nem tud bemenni a lakásba, mert valaki lecserélte a zárat az ajtón. Azt is elmondta a bejelentő, hogy láthatóan hosszabb ideje használták a lakását, pedig ő nem adta ki senkinek - írja a Police.hu. 

A rendőrök behatoltak a lakásba, ahol különböző kábítószergyanús anyagokat találtak. 

Közben megérkezett az a 33 éves budapesti férfi is, aki elfoglalta a lakást. A járőrök amfetamint és marihuánát is találtak nála. 

Kiderült, hogy korábban a férfi volt barátnője bérelte a lakást, az ő kulcsaival jutott be a drogdíler. A rendőrök elfogták és bevitték a rendőrkapitányságra. 

Forrás: Police.hu

A lakásban több mint 740 gramm marihuánát, 220 gramm amfetamint, 90 gramm kábítószergyanús anyagot és tablettákat, a kábítószer adagolásához használt eszközöket – tasakokat, mérlegeket, őrlőt –, valamint közel 800 ezer forintot foglaltak le. 

A nyomozók másnap elfogtak két 38 éves kábítószer-fogyasztót is, akiktől a gyanú szerint a 33 éves férfi vette a drogot. 

A dílert őrizetbe vették és indítványozták letartóztatásukat, két férfi ellen pedig kábítószer birtoklása miatt folyik eljárás.