A rendőrök, a tűzoltók és egy kanadai fiú mentettek életet Kecskemét

Vágólapra másolva!
Egy Kanadában élő magyar fiú vette észre a buszmegállóból tegnap délután, hogy egy férfi kimászott a Malom Központ tetejére, ahonnan le akart ugrani. Azonnal cselekedett, és végül sikerült megmenteni a férfi életét. 
Vágólapra másolva!

A baon.hu megkereste azt a fiút, aki elmondta, hogy családját látogatta meg Kecskeméten testvéreivel és az anyjával. Szombaton elment vásárolni a kecskeméti bevásárlóközpontba. Nem sokkal 17 óra után végzett, és elindult a buszmegállóba.

Amikor felnézett a Malom Központra, látta, hogy az épület tetején egy 30-40 év körüli férfi áll. A férfi átmászott a korláton, és ugrani készült.

A fiú azonnal berohant a bevásárlóközpontba, és szólt a biztonsági őrnek, akihez akkor többen is odaszaladtak, hogy látták a tetőn álló férfit.

A rendőrök azonnal a helyszínre siettek, ahol először megpróbálták lebeszélni a férfit arról, hogy leugorjon. Eközben a tűzoltók emelőkosárral közelítették meg a férit. A rendőröknek sikerült végül visszarántani a férfit a teraszra, majd átadták a mentőknek, akik kórházba vitték - olvasható a Police.hu oldalán.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot!