2016-ban egy férfihoz riasztották a mentőket és a rendőröket Tamásiban. A férfi rokonai úgy gondolják, gyilkosság történt és ezt kezdetben a rendőrségen sem tartották kizártnak. A gyanúsított akkor tisztázta magát.

A 23 éves Adriánnak a szívéből húzták ki a kést.

A orvosszakértő a boncolás során megállapította, hogy a férfit megölték, a nyomozók pedig gyilkosság miatt indítottak nyomozást. Gyanúsítottjuk is hamar akadt, a férfi 23 éves élettársára H. Brigittára koncentráltak.

Beleesett a késbe?

A Blikk úgy tudja, hogy a fiatal nő vallomása szerint

bútort szereltek, amikor a párja beleesett a késbe, pont a szívénél.

A nőt felmentették. Ma férjnél van és Adriánnal közös gyereküket is neveli, akit egy ideje nem látták a férfi rokonai. 

Februárban volt három éve, hogy Adriánt elvesztettük, ám a mai napig sem sikerült elengedni őt. Édesanyám belerokkant a történtekbe. Bár a rendőrség megszüntette a nyomozást, mi biztosak vagyunk benne, hogy gyilkosság történt. Ezt támasztja alá több szakértői vélemény is"

– mondta a lapnak Georgina.

Új nyomozást szeretnének

A család a Reménytelen Ügyek Harca Jogvédő Egyesülethez fordult, mert nem hiszik el a véletlen baleset teóriát. 

A dokumentumokat átnézve arra jutottunk, hogy a Tolna megyei kapitányság és az ügyészség tévesen szüntette meg a nyomozást. Az egykori élettárs három meghallgatáson háromféleképpen vallott a rendőröknek a történtekről"

– mondta Vidák Aladár, a Reménytelen Ügyek Harca Jogvédő Egyesület elnöke, aki azt is elárulta, hogy nem akárkihez viszik el az aktát. A Készenléti Rendőrség Kiemelt Ügyeket Felderítő Főosztály vezetőjéhez, dr. Petőfi Attila dandártábornokhoz fordulnak segítségért. A neki dolgozó rendőrök az ország legjobb nyomozói, akik több döglött ügyet is sikeresen megoldottak már. Emellett a legfőbb ügyészhez is elmennek a férfi rokonai, hogy rendeljen egy új nyomozást.