D. Csaba a gyanú szerint Budapesten, Belgrádban és Amszterdamban is ölt már meg valakit. A férfi nemzetközi elfogatóparancs alapján egy prágai szállodában fogták el idén márciusban. A prágai bíróság úgy döntött, a bérgyilkos kiadható Szerbiának és Magyarországnak is, végül a cseh igazságügy-miniszter döntött Budapest mellett. A Terrorelhárítási Központ a rajkai határátkelőnél vette át a férfit a múlt héten. D. Csaba az egyik fővárosi bíróságon elismerte a budapesti gyilkosságot. Szombaton letartóztatták. 

Tavaly szeptemberben 11 kiló kokaint akart eladni egy magyar vállalkozónak D. Csaba, ezért a Pólus Center mögött, a Szilas patakhoz vezető murvás úton találkozott vele. Kokain helyett viszont édesítőszert tett az egyenként 1 kilós csomagokba, amelyeket autóval vitt a találkozóra. Amikor a vállalkozó behajolt a kocsiba, hogy ellenőrizze a csomagokat, D. Csaba fejbe lőtte, a holttestét pedig a Szilas patakba dobta.

Forrás: police.hu

Szombaton a nyomozási bíró előtt beismerte ezt a gyilkosságot, a hollandiai emberöléssel kapcsolatban viszont nem tett vallomást.

Az ügyvédje a rákospalotai gyilkossággal kapcsolatban azt fejtegette, hogy védence jogos védelmi helyzetben cselekedett, és kérte, hogy a bíróság óvadék megállapításával helyezze őt szabadlábra. Ezt a bíróság elutasította és kijelentette, hogy most az ügy teljes felderítése a cél, amit csak a legerősebb kényszerintézkedéssel, vagyis a letartóztatással lehet elérni. Úgy látják, így el lehet őt zárni a többi kihallgatott embertől, és meg lehet akadályozni, hogy bizonyítékokat semmisítsen meg.

Ahogy azt korábban megírtuk, D. Csaba tavaly nyáron

fényes nappal bement egy forgalmas amszterdami étterembe, ahol lelőtt egy 62 éves horvát, de holland állampolgársággal is rendelkező maffiózót.  

Idén januárban pedig egy férfit gyilkolhatott meg Belgrádban, a nyílt utcán. D. Csaba odalépett hozzá és mellkason, valamint fejbe lőtte.