Már sétál, és az arca is gyógyul a 38 éves D. Dánielnek, aki azt az autót vezette, amibe július 11-én fékezés nélkül belehajtott a drogos BMW-s a horvát autópálya egyik fizetőkapujánál - írja a Ripost.

A szörnyű baleset után a háromtagú családot kritikus, életveszélyes állapotban szállították kórházba. Az apát napokig mesterséges kómában tartották a horvát orvosok, ám a lap megtudta, hogy a család állapota rohamosan javul, várhatóan mind a hárman teljesen fel fognak épülni.

Forrás: Nezavisni cestarski sindikat/Facebook

D. Dániel naponta többször is lábra áll, és bár nem emlékszik az elmúlt napok minden részletére, egyre jobban van. A 7 éves kisfiú apjával ellentétben mindenre emlékszik, de nagyon erős, mosolygós és vidám. Nagyon mosolygott és nagyon jókedvű volt, amikor bementem hozzá - mondta el a lapnak a család egyik ismerőse.

A gyereknek a balesetben mindkét lába eltört és meg is kellett operálni.

Figyelem, felkavaró kép a baleset helyszínéről!

Háromnegyedórát vett igénybe, míg a tűzoltók kiszabadították a roncsból a magyar családot.Forrás: Facebook / Nezavisni cestarski sindikat

A Ripost azt is kiderítette, hogy a kisfiú 38 éves édesanyja a férje melletti szobában lábadozik, úgy tudni, több bordája is eltört, de ennek ellenére gyakran felveszi a derékvédőjét, és átsétál a férjéhez, hogy együtt lehessenek.

Azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy a család mikor hagyhatja el a kórházat, várhatóan még hosszú rehabilitáció vár rájuk. 

A balesetet okozó 35 éves Ozren M. 30napos előzetes letartóztatásba, miután kiderült, hogy szervezetében háromféle drog is volt.

Amfetamint, GHB-t és egy diazepám nevű nyugtatót is kimutattak a vérében.

Ozrena M. ráadásul a megengedett 50 km/ óra helyett, mintegy 150 km/órával hajtott.