Megható beszédet mondott egy hétéves kisfiú anyja esküvőjén

2019.07.26. 16:00

Megható és humoros beszéddel a köszöntötte egy hétéves kisfiú édesanyját és annak újdonsült férjét az esküvőjükön.

Egy hétéves kisfiú lopta el a showt beszédével az anyukája esküvőjén Skóciában - írja a Mirror. A kis Anthony érzelmes és humoros monológja után szem nem maradt szárazon.

Pénteken a skóciai Whistburn egyik hotelében kötötte össze az életét a fiú anyja, Stacey és barátja Robert Robertson. A teremben minden szem Anthonyra szegeződött, amikor a kisfiú odalépett a mikrofonhoz és belekezdett gondosan előkészített beszédébe. 

Abban egyetérthetünk, hogy anyukám és a koszorúslányai nagyon szépek. Ahogy Robert és a koszorúsfiúk is nagyon csinosak, különösen én – kezdte a fiú, aki azt is felidézte, amikor a férfi elöszőr náluk aludt. 

Stacey Robertson esküvőForrás: Facebook

Néhány vicces mondat után azonban sokaknak könny szökött a szemébe, amikor Anthony arról beszélt, hogy neki az anyukája a legjobb barátja, és nem tud elég hálás lenni neki azért, hogy a mamája mindent megtett érte.

Azt hiszem, Rob a legjobb választás számára. Köszönöm, hogy megjelent az életében, a házunkba szeretet, nevetést és sört hozott  – oldotta fel egy viccel mondandóját a fiú.

Anthony végül azzal zárta a beszédét, hogy anyukája és Robert szerinte tökéletes pár, és hogy már alig várja, hogy együtt, egy családként folytassák az életüket.

Az anyuka később azt mondta, hogy Anthony beszéde volt a legjobb ezen a napon, túlszárnyalta apukám és a férjem beszédét is.

A pár a lagzi után már Las Vegasban élvezi a mézesheteket.