Elfogott a rendőrség három budapesti férfit, akik papírtáskába rejtett kábítószert akartak eladni egy Fejér megyei fesztiválon. 

A rendőrség csütörtökön akciót tartott Sárbogárd térségében, ugyanis a gyanú alapján alapján három budapesti férfi különböző fajtájú kábítószert akart eladni egy Fejér megyei rendezvényen - írja a police.hu. 

M. Péter és társai éjfél előtt néhány perccel Vámszőlőhegyen, egy buszmegálló mögötti erdős részen több csomagot rejtettek el egy papír ajándéktáskában. A csomagok összesen közel 800 gramm marihuánát – 2 gramm súlyú pakettokban elosztva –, 150 gramm MDMA-t és 22 gramm kokaint rejtettek.

A rendőrök csütörtök hajnalban egy sárbogárdi panzióban elfogták a három férfit, akiket kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

Az elfogásról a rendőrség videót is közzétett:

A lefoglalt kábítószergyanús anyag – a súlya alapján – feltehetően meghaladja a jelentős mennyiség alsó határát, feketepiaci értéke összesen több mint hárommillió forint.

A 26 éves M. Pétert, a 35 éves D. Józsefet, valamint a 29 éves Sz. Rolandot őrizetbe vették a rendőrök és előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására - írják a rendőrség honlapján.