Konfettiesőben tomboltak a tusványosozók

2019.07.27. 09:44

Hatalmas tömegeket mozgattak meg a péntek esti nagykoncertek Tusványoson: az Anna and the Barbies és a Bagossy Brothers Company fellépéseire ezrek tomboltak, a hangulat fokozására pedig konfettiágyút is bevetettek.

A hétvégi hangulat már péntek este érezhető volt Tusványoson, rengetegen érkeztek az esti koncertekre. A színpad előtti tér szinte teljesen megtelt, a rendezvénysátrakban még állóhelyet is csak nehezen lehetett találni, illetve hosszú sorok kígyóztak a karszalagokat kibocsátó sátrak előtt is.

Forrás: Beliczay

Az est első fellépője, az Anna and the Barbies a tőle megszokott rendhagyó módon csapott hatalmas bulit, majd a 2013-ban alakult és azóta az erdélyi közönség egyik kedvencévé vált Bagossy Brothers Company lépett színpadra. A tömeg éljenzéséből már a fellépés elején érezhető volt, hogy a gyergyószentmiklósi zenekarnak rengeteg rajongója található a közönség soraiban, akik végig közösen énekelték velük a felkapott és kevésbé ismert dalaikat egyaránt. A meglepetés pedig ezúttal sem maradt el: a BBC koncertje alatt ezernyi konfetti hullt a publikumra.

Iszlai Katalin / Székelyhon.ro