Képviselő akar lenni Nagy Blanka

Vágólapra másolva!
Önkormányzati képviselő akar lenni a trágár beszédeiről ismert lett Nagy Blanka Kiskunfélegyházán - számolt be róla a Hír TV. A Hír TV birtokába került az MSZP elnökségi tájékoztatója, ebből derült ki, hogy a szocialisták támogatják az egyik decemberi tüntetésen obszcén szónoklatot tartó Nagy Blankát. Nyilván a Gyurcsány-párt is mellé áll. Az azóta széles körben Trágárkaként ismert, most érettségizett diák a Hír TV-nek elismerte, hogy képviselő akar lenni.
Vágólapra másolva!

Nagy Blanka tavaly decemberben mondott kecskeméti beszéde miatt lett Trágárka néven ismert. Akkor mocskos trágárságokkal szidta a köztársasági elnököt és más fideszes képviselőket.

Az MSZP elnökségének július 17-i üléséről készült tájékoztatót szerezte meg a Hír TV, ebben az szerepel, hogy a szocialisták kiket támogatnak a különböző településeken.A dokumentum szerint, Kiskunfélegyházán a szocialisták a most érettségizett Nagy Blanka mögé sorakoznak fel.

Nagy Blankát nevetséges, trágár szónoklata után nem csak a balliberális sajtó dicsőítette, de az MSZP és a DK is folyamatosan vele reklámoztatta magát. A szocialisták meghívták Soros brüsszeli emberének, Frans Timmermansnak a budapesti kampányeseményére, be is mutatták neki, majd Gyurcsánynéval kampányolt az Európai Parlamenti választás előtt. Gyurcsányné személyesen meg is védte az obszcén beszédet.

Mostanra úgy tűnik, már nem elég neki, hogy Gyurcsányné és a magyarellenes Timmermans reklámembere legyen, úgy érzi, a trágársággal rászolgált, hogy ellenzéki politikus lehessen. A szocialisták már biztosan támogatják, valószínűleg a DK is és korábban kiállt mellette a Momentum is. Vagyis nagyot nem téved: a magyar ellenzéknek a trágárság már elég, hogy támogassanak valakit.