Ők a titkos esélyesek a Publik Ligájában

Vágólapra másolva!
Míg a balliberális sajtó berkein belül hetente egymásnak osztogatják a díjakat, addig a jobboldalon baráti versengéssel mérik össze erőiket az újságírók a Publik Ligájában - írja a 888.hu. Indul a jobboldali publicisták bajnoksága. Húsz kiváló újságíró harcol a győzelemért, az Origót vezető politikai újságírónk, Kovács András képviseli. A továbbiakban közöljük a bajnokságot kitaláló és megrendező 888.hu beharangozó írását - és nagy érdeklődéssel várjuk a Publik Ligáját.
Vágólapra másolva!

Korábban bemutattuk a Publik Ligájának nagy neveit. Na de kik azok a publicisták, akik a titkos esélyesei lehetnek a jobboldali tollforgatók bajnokságának? Kik azok az újságírók, akik képesek lehetnek elhódítani a trófeát Bayer Zsolttól, Apáti Bencétől, Gajdics Ottótól, Megadja Gábortól vagy éppen Szentesi Zöldi Lászlótól?

Kovács András az Origo munkatársa az egyik legprofibb politikai újságíró a magyar szcénában. Rengeteg oknyomozás, tudósítás köthető a nevéhez Budapesttől Brüsszelig. Emellett visszatérő vendége és elemzője több politikával és közélettel foglalkozó televíziós műsornak is. Kovács Momentumról szóló tényfeltáró cikkeivel érte el, hogy Fekete-Győr András kimutassa a valódi énjét a publikum előtt. Ekkor bizonyosodott be, hogy Fegyőr nem csillogó szemű demokrata, hanem egy közönséges és agresszív liberálfasiszta.

Őry Mariann, a Magyar Hírlap főmunkatársa nemcsak a legjobb tollú, de a legismertebb külpolitikai szakújságíró hazánkban, akihez rengeteg forradalmi fontosságú interjú, tudósítás és elemzés köthető. Kedvencünk a tengerentúli jobboldal csillagával, Lauren Southernnel készült interjúja, ami ITT olvasható.

Bohár Danit nem kell bemutatni a nagyközönségnek, a HírTv Informátor című műsorának riportere hétről-hétre izzasztja meg az ellenzék politikusait, és tárja fel a migráció és az Európába szivárgó iszlám problémáit. Dani régi fegyvertársunk, lehengerlő érvkészletét és éles publicisztikáit ismerve tudjuk, hogy ő az, aki igazán megizzaszthat egy olyan nagy nevet is, mint Bayer Zsolt. A következő videóban éppen a titokzatos migránskártyák után nyomozott az Informátor stábjával:

Bencsik Gábor egy igazán nagy név a magyar újságírásban. A Magyar Demokrata hetilap munkatársa az egyik legtágabb látókörrel és tapasztalattal rendelkező újságíró/publicista a jobboldalon. Mérsékelt, racionális és elegáns vitakultúrája miatt rengeteg közéleti és politikai műsor szereplője mind a jobb, mind a baloldali médiában.

Szilvay Gergely a Mandiner főmunkatársa, a politikai interjúk nagymestere, és a PC egyik legnagyobb hazai bírálója, aki otthonosan mozog a publicisztika műfajában is. Kedvencünk Szilvaytól a méltán híres Fegyőr-interjú, ahol a Mandiner főmunkatársa remekül semmisítette meg kérdéseivel az új SZDSZ kígyóvállú vezérét - írja a 888.hu.