Hol van Till Tamás? 19 éve várja haza a fiát a bajai asszony

Till Tamás
Vágólapra másolva!
Till Tamás 30 éves lenne idén. Tizenkilenc év telt el azóta, hogy nyom nélkül eltűnt. A szülei máig nem adták fel a reményt, tovább keresik őt egy gyerekkori fénykép alapján. Az édesanyja ugyan próbálta elintézni, hogy öregítsék a fiút a fotón, de ez nem egyszerű, így a rendőrök továbbra is a régi fényképét használják a férfi megtalálásához. Az anya már szó szerint belebetegedett a hiábavaló keresésbe.
Vágólapra másolva!

2000-ben, az akkor 11 éves bajai kisfiú biciklivel indult el a közeli az állatparkba, de nem ért oda. Mindössze a megrongált biciklijét találták meg az utcán, melyet a család azóta ereklyeként őriz a ház padlásán. Éveken át állandó készenlétben voltak, sokszor ruhában aludtak, hogy ha esetleg megtalálják a fiukat, azonnal érte tudjanak menni.

- mondta el a Blikknek évekkel ezelőtt Tamás anyja, Katalin.

Azóta egyetlenegyszer hallott olyan hírt, még 2001-ben, amiről azt gondolta, a fiáról szól.

Egy idegen férfi hívta telefonon, aki azt mondta neki, hogy a fia életben van, és külföldön lakik, amire nem találtak bizonyítékot. Időközben

felmerült a gyerekrablás és a gyilkosság lehetősége is,

az asszony pedig azóta sem adta fel fia keresését.

Három évvel ezelőtt még egy okleveles természetgyógyász és tisztánlátó segítségét is kérték a fiú megtalálásához, de ez sem vezetett eredményre. Mivel még a holttestét sem találták meg, a szülők reménykednek benne, hogy Tamás nem halt meg.

- mondta az asszony a Story magazinnak néhány hónappal ezelőtt.

Az asszony a lelke mélyén abban is bízik, hogy fia nemcsak hogy életben van, de egy napon betoppan a szülői házba.

- mondta Katalin a Ripostnak.

Az anya ugyan igyekszik erős maradni, de a lassan két évtizede tartó

állandó stresszbe és hiábavaló keresésbe szó szerint belerokkant és betegeskedni kezdett.

- mondta Katalin.

Till Tamás Forrás: Blikk.hu

Mindezek ellenére továbbra sem adja fel a keresését. Máig egy gyerekkori fotó alapján keresik annak ellenére, hogy Tamás idén 30 éves. Az édesanyja kérte, hogy öregítsenek a fotón, hogy egyszerűbb legyen megtalálni, de ez kivitelezhetetlennek tűnik, így a rendőrök továbbra is a régi fénykép segítségével folytatják a nyomozást.