Berki Krisztián átveszi az ajánlóíveket

Vágólapra másolva!
Átveszi a jelöltséghez szükséges ajánlóíveket Berki Krisztián, így már biztos, hogy újabb alkalmatlan ellenzéki jelölttel bővül a főpolgármester-választáson indulók listája. Berki a Facebookon egy videóban jelentette be, hogy hivatalosan jelöltette magát a választásra, augusztus 24-én átveszi az ajánlóíveket, és összegyűjti az ajánlásokat.
Vágólapra másolva!

A választáson így már négy alkalmatlan ellenzéki főpolgármester-jelölt is indul. Karácsony Gergely, az alkalmatlan zuglói polgármester, aki káoszt okozott saját kerületében, Puzsér Róbert humorista és Sermer Ádám, a liberálisok jelöltje és most már végleges: Berki Krisztián médiaceleb is.

Karácsony korábban többek között azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egy olyan parkolási konstrukciót hozott össze Zuglóban, ami napi egymilliós veszteséget okozott a kerületnek. A Pesti Srácok korábban arról cikkezett, hogy hivatali visszaélés gyanúja miatt feljelentést tettek Karácsony Gergely zuglói hivatala és a kerület sportcentruma közötti több százmillió forintos irreális követelés és pénzmozgás miatt, a politikus azonban ezt tagadta. A Fővárosi Főügyészség megerősítette a portál értesülését, a rendőrség pedig vizsgálni kezdte az ügyet.

Puzsér Róbert és Sermer Ádám korábban még egy önkormányzati képviselői posztot sem töltött be Budapesten, ahogy Berki Krisztián sem.