A lopott autót még beindított a két tolvaj, de a vezetés már nem ment

Vágólapra másolva!
Két férfit gyanúsítanak azzal, hogy elloptak egy Kisújszálláson parkoló autót, hogy Mezőtúrra jussanak vele. Nem jutottak messzire és a rendőrök rövid időn belül elfogták őket. "Jármű önkényes elvétele" miatt kell felelniük.
Vágólapra másolva!

A két kisújszállási férfi tegnapelőtt éjszaka egy helyi sörözőben szórakozott, amikor észrevették, hogy a kocsmával szemben az egyik ismerősük leparkolt az autóját - olvasható a rendőrség oldalán.

Egyikük sem tudott vezetni, jogosítványuk nem volt, de azért úgy döntöttek, hogy ezzel az autóval mennek át Mezőtúrra, szórakozni. A tulajdonos nem zártba be az autót, sőt, még az slusszkulcsot is benne hagyta, úgyhogy nem volt nehéz dolguk. Legalábbis a beülésnél. Még az is könnyen ment, hogy beindítsák, a vezetés már kevésbé.

Hiába lopták el az autót, nem jutottak messzire: Túrkevén az árokba hajtottak, ahol ott hagyták a kocsit, és stoppal mentek tovább.

A rendőrök megtalálták az összetört autót, a két férfit pedig bevitték a Kisújszállási Rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket a nyomozók.