Titkolózik balatoni nyaralásával kapcsolatban a csak munkát ígérő Karácsony Gergely

Karácsony Gergely Balatonfüred
Vágólapra másolva!
Karácsony Gergely, a baloldal főpolgármester-jelöltje nemrég megígérte az ellenzéki választóknak, hogy az önkormányzati választásig hátralévő pár hónapban "nem lesz nyaralás, nem lesz uborkaszezon," csak kőkemény munka, csakhogy egy olvasónk lebuktatta a Balatonfüreden pihenő politikust. Hiába szerettünk volna többet megtudni az ügyről, sem a Párbeszéd, sem a párt társelnöke nem válaszolt kérdéseinkre, telefonhívásunkra. Karácsony ismét nagyot mondott, ami miatt titkolózni kényszerült. 
Vágólapra másolva!

Nem hajlandó reagálni a balatoni nyaralásával kapcsolatos megkeresésünkre Karácsony Gergely, akit levélben és telefonon is kerestünk az ügy kapcsán.

Balatonfüredi lazítás

Egy olvasónk ugyanis arról tájékoztatta portálunkat a napokban, hogy a baloldali pártok által támogatott főpolgármester-jelölt korábbi ígérete ellenére nem a fővárosi kampányával van elfoglalva, hanem sokkal inkább a pihenéssel. "A családom éppen Balatonfüreden fagylaltozott, amikor megpillantották Karácsony Gergelyt a családjával. Én akkor éppen nem voltam ott, a képeket csak utólag mutatták meg nekem" - írta az Origo olvasója, aki egy fotót is küldött a lazító politikusról, azt állítva, hogy az múlt héten késő délután készült. A fényképen az látható, amint

a baloldal főpolgármester-jelöltje a balatonfüredi Bergmann Cukrászda Tea- és Kávéházban mulatta az időt

feleségével, és két gyermekével. "Lehet, hogy tanulni jött, pontosabban küldték (hiszen magától még erre sem képes) Füredre, egy működő városba" - bocsátkozott esélylatolgatásba olvasónk.

Karácsony Gergely, a baloldal főpolgármester-jelöltje ígérete ellenére nyaral: családjával Balatonfüreden Forrás: Origo

Az egyébként teljesen normális, ha egy politikus az egész éves harcokat követően pihenésre adja a fejét a nyári kánikulában, csakhogy ez Karácsony Gergely esetében azért furcsa, mert nemrég még azt mondta, egy nap szünetet sem fog tartani kampányában. Mint ismert, - miután az előválasztás második fordulójában legyőzte a DK által támogatott Kálmán Olgát, és a momentumos Kerpel-Fronius Gábort - Zugló párbeszédes polgármestere lett az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje. A győzelem hevében nem egyszer elszántan nyilatkozott arról, hogy a választásig hátralévő időben fel fogja szántani a fővárost, és minden követ meg fog mozgatni azért, hogy változás következzen be budapestiek életében.

- a politikus ezekkel a szavakkal bizonygatta elszántságát és győzni akarását a július 5-én megtartott sajtótájékoztatón, amelyen az MSZP, a DK, a Jobbik, az LMP és a Momentum vezetőinek társaságában bemutatta az ellenzék kerületi polgármesterjelöltjeit. Csakhogy olvasónk leveleiből kiderült,

Karácsony ezúttal is indokolatlanul nagyot mondott,

hiszen ezt az aprócska ígéretét sem tudta betartani.

Karácsony titkolózik a balatoni útjával kapcsolatban

Kíváncsiak voltunk arra, hogy valóban a Balatonnál pihente ki az éves fáradalmait Karácsony, és pontosan mettől meddig tart/tartott a szabadsága, ezért levélben fordultunk a Párbeszéd sajtóosztályához, valamint személyesen a politikushoz. Mivel nem érkezett tőlük választ, ezért Karácsonyt telefonon is kerestük - eredménytelenül.