Egy 27 éves kiskunhalasi férfi ellopott egy autót, majd rátette egy másik autó rendszámát. Útközben megállt tankolni, a benzinkúton nem fizetett és tönkretette a kutat. A férfinak még jogosítványa sem volt.

Az autóban, amelyet ellopott, benne volt slusszkulcs. Később megállt, egy másik autóról letépte a rendszámot és feltette arra, amit elvitt, de csak előre.

Vezetés közben rájött, hogy kevés a benzin az autóban, ezért megállt tankolni. 14 ezer forintért tankolt gázolajat az autóba, majd fizetés nélkül el akart hajtani, de a töltő pisztolyt benne hagyta az autóban. Nagy sebességgel elindult és tömlőstől kitépte a pisztolyt a helyéről, valamint a kút burkoló lemeze is megrongálódott és a kútoszlop is kimozdult a helyéről. A teljes kútoszlop használhatatlanná vált, a kár több, mint 3,5 millió forint volt.

Az ámokfutásnak akkor lett vége, amikor Kiskunhalas külterületén lehajtott az útról és nekiment egy oszlopnak. A rendőrök ezután elfogták. Kiderült, hogy az autólopás előtt drogozott, ezért külön eljárás indult ellene.

Az ügyész javasolta a szabadlábon védekező férfi börtönbüntetését.