Egy fóti nő és az élettársa rábeszélt egy általános iskolás lányt, hogy dolgozzon prostituáltként. Leszervezték neki a kuncsaftokat, a pénzt pedig elvették. A kislány naponta több férfival is lefeküdt.

A nő 2016 óta ismerkedett férfiakkal az interneten, akikkel később az otthonában pénzért szexelt is. Minderről az élettársa is tudott, főként az így szerzett pénzből éltek.

Később a nő összebarátkozott egy általános iskolás kislánnyal, aki többször is elment hozzájuk. A beszélgetések közben arra bíztatták a kislányt, hogy legyen ő is prostituált, mert jól tudna vele keresni.

A férfi és a nő tisztában volt vele, hogy hány éves a lány.

A gyerek belegyezett, hogy a pár hirdetést adjon fel róla, megszervezték a találkozóit, amik az ő otthonukban zajlottak. Úgy állapodtak meg, hogy a szexért kapott pénzt háromfelé osztják. A nő fotókat csinált a lányról, amiket a hirdetésben használt. Elérhetőségnek a saját telefonszámát adta meg, így a hirdetésre jelentkezőkkel ő egyeztette le a találkozót, és az árakat is ő szabta meg.

A kislány 2017 júniusától kezdve október végéig naponta több férfival is szexelt.

A bevételt mindig odaadta a párnak, akik abból nem adtak semmit a lánynak, hanem magukra költötték.

Az ügyészség kerítéssel, gyermekprostitúció kihasználásával és más bűncselekményekkel vádolja az élettársakat, és javasolták a börtönbüntetésüket.