Megbukott az előválasztáson a baloldal jelöltje, összeomlott az ellenzéki összefogás

Vágólapra másolva!
Óriási vereséget szenvedett a ferencvárosi ellenzéki előválasztáson az ellentzéki pártok által favorizált Jancsó Andera. A győztes Baranyi Krisztinával kapcsolatban az MSZP korábban többször jelezte, hogy nem tudja elfogadni, így biztos, hogy nem fogják támogatni.
Vágólapra másolva!

A mindössze 28 százalékot kapott Jancsó Andrea jelölését az MSZP verte keresztül az ellenzéki pártokon. A két jelölt durva kampányban támadta egymást, erről többször is beszámoltunk.

A ferencvárosi ellenzék végletesen megosztott, ugyanis az MSZP–DK–Jobbik támogatását maga mögött tudó korábbi LMP-s, jelenlegi momentumos Jancsó Andrea, illetve a Kétfarkú Kutya párt–LMP–Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt által preferált Baranyi Krisztina között kibékíthetetlen ellentétek vannak.

A kampányban egy lejárató szándékkal készült röplapot is terjesztettek Jancsó hívei, "Ez Baranyi Krisztina igazi arca" címmel, amiben ez szerepelt: "Tudta? Baranyi Krisztina önkormányzati képviselő 2016-ban új ingatlant vásárolt magának a Duna Parti Álom-Lakóparkban, a pesterzsébeti Duna-soron. Az ingatlant kifelejtette a vagyonnyilatkozatából, és állítása szerint egyetlen millió forint önerővel rendelkezett. Ugye, nehezen hihető?".

Az ellenzéki álösszefogás tehát Ferencvárosban is óriásit bukott, ez után az eredmény után kizárt, hogy a pártok össze tudjanak fogni. Az MSTP biztosan nem áll Baranyi mögé.